Mit gondoltok legjobb meleg fiú barátról?
Utolsóktől köszönöm. POnt ezért lenne jó megismerkedni eggyel. Tényleg hasonló storykat hallottam és nagyon tetszettek is. Bocsi a helyesírási hibákért! :)
Próbáltam heteró fiúkkal barátkozni, de az a baj hogy eg yidő után mindegyik többet akar és akkor néha én i selgondolkozok hogy most milyen szempontból bírom a srácot és mindig oda lyukadok ki, hogy csak abrátilag és ugye ez nekik nem annyira esik jól és akkor vége az egésznek.
(annyit még lehagytam hogy 16/L )
Engem imádnak a lányok! ^^
16/F
Utolsó vagyok!
Persze a legtöbbjüknek a legjobb barátja vagyok! :3
Nem hordok se szoknyát,se festett köröm,tök átlagos vagyok,nem verem nagy dobra,hogy meleg vagyok,csak Nekik mondtam el. :P
jó hát. de csak akkor ha tényleg teljesen semleges veled. mert ha pl az azért gond h na tán mégse kéne levetkőzni előtte mert gáznak érzed, akkor az úgy nem működik. (most pl gondolj arra h szívesen elmennél-e vele nudistrandra és nem lenne-e semmi ellenérzésed ...).
ha ez így oké és nem borzongsz bizonyos esetekben, akkor lehet jó, persze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!