Lányok ismerkedés 18 éves helyes pasival? ( képet küldök)
Figyelt kérdés
2013. júl. 9. 01:56
21/64 AnthonyKiedis válasza:
Szerintem ezt nem kellett volna.
22/64 anonim válasza:
Ha budapesti vagy én szívesen találkozok, aztán megnézem mennyire vagy kemény.
23/64 A kérdező kommentje:
.Ám.nem kell irigykedni csicska gyerekek tudom hogy fêltékenyek.vagytok DD
2013. júl. 9. 11:35
24/64 anonim válasza:
Itt vagy szemöldök:)) Már hiányoztál:)) Mi van veled?? Még mindig pattogsz?? Pedig azt hittem valaki már megnyugtattot pár szájpadláson rúgással, de látom még nem jött össze... Nembaj, ami késik nem múlik, tudod mindenkit utolér a sorsa, még egy ilyen szőrszeműt is:) Szép napot :*
25/64 A kérdező kommentje:
Nehogy azt higyjétek meghat pár netes taknyos kis csicska gyerek max eltöröm.az állatokat azt lehet szivószállal enni hónapokig igyis ugyis több csajnak tetszem mint a fajtátok hiába a lejárató hadmüvelet stb akkor is helyesebb leszek ha elássátok magatok a döglött muter mellé :-D :-D
2013. júl. 9. 11:46
26/64 anonim válasza:
A szőrhernyókra? Féltékeny? BLOOOOÁÁHHHH!!!PFHÜÁJ!!!.A te fejeded kéne mutogatni a bulémiás csajoknak, egyből okádnának tőle...sugárbaaa és epésen
27/64 anonim válasza:
Szőrmók MUUUUHAHHAHAHAAAAA:DDDDDDDDD
Hallod nyugodjál már meg, nincs semmi baj :* És lehet több csajom volt 25 évesen, mint amennyit te valaha fogsz látni...
Max a 14 éves kisjányoknak jössz be, mert nekik tök mindegy mekkora a szemödököd:)
28/64 A kérdező kommentje:
Itt aki állba lesz rúgva az te leszel meg a haverjaid akik féltékenységből itt verik a nyálukat hidd el a következő kép amit felteszek az a szétrugott pofád lesz kisgyerek :-D
2013. júl. 9. 11:54
29/64 anonim válasza:
Figyi alul is ilyen lompos vagy mint odafent ? XD Abban a szemöldökben egy egész tetü city is kényelmesen elférne...és akkor még a többi fajról nem is beszélve XD
30/64 anonim válasza:
31. ez nagyon ott volt :DDDDDDXDXDXDXDXDXDXDXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!