Ha egy csúnya fogú pasival imerkednétek és nem jönne be, de mondaná, hogy azon van, hogy megcsináltassa a fogait, akkor adnátok egy esélyt és továbbismerkednétek vele vagy továbbállnátok?
Figyelt kérdés
2013. júl. 8. 12:08
11/13 A kérdező kommentje:
10-es
Ez érzelmi itelligencia kérdése, aki ösztönössebb, Ősanyább, annak az fog számítan, menniyre szexi legyen nekem, aki érzelmesebb tipus az úgy fog szexelni, hogy jajj de okos jajj de aranyos.
Ismerkedtem egy nővel nagyon érzelmes nő volt és amikor elolvasta a szakdolgozatom akkor azt mondta naa ő erre nedvesedik nem a kinézetre
2013. júl. 8. 14:15
12/13 A kérdező kommentje:
És az is érzelmi intelligencia kérdése, hogy lehet valami nem tetszik pl foga, de ott van más ami tetszik, szemem nézése stb és abba kapaszkodni bele és túltenni magadat, azokon a dolgokon, amik nem tetszenek
2013. júl. 8. 14:25
13/13 anonim válasza:
Hát jó, biztos van ilyen, én nem bírnám magam túltenni rajta. :) Pont a száj az egyik legfontosabb rész. Azzal beszélsz, azzal mosolyogsz, azzal csókolózol, azzal kényezteted orálisan. Nem várhatod el, hogy a lány mind eközben csak a szemedre koncentráljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!