Valaki beszélgetni?
Figyelt kérdés
Ha lehet normális témárol:D írj privit korral :) 16/L2013. júl. 7. 02:17
11/23 anonim válasza:
Helyette én ezt javaslom: Online Derivate Calculator. És akkor úgy építed fel a rendszert, hogy IFunction, annak lesz egy Calculate meg egy CalculateDerivate metódusa o.o
12/23 A kérdező kommentje:
#7 lövésem sincs xd
2013. júl. 7. 02:32
13/23 anonim válasza:
Remek, google-ból tök jó és szép, de még mindig nem tudom pontosan mi ez, hogy épül fel és miért az ami.
14/23 anonim válasza:
Hát engem csak a szex, szerelem téma izgat, ha gondolod írj!:)
15/23 anonim válasza:
FEAR 3-azok :D
A lövöldözős részek elég unalmasra sikerültek, de az ijesztő részek nem rosszak :D
16/23 anonim válasza:
Én leszedtem a Fear3-at, de nem vittem sokáig, meguntam elég hamar:/
17/23 anonim válasza:
Az első részhez képest már a második is gyenge volt (de azért az is ijesztő volt számomra, főleg a sulis rész...), így ettől sem remélek túl sokat. De "szerencsére" elég könnyen megijedek :S
18/23 anonim válasza:
lazydog117: Olvasd el az infó tankönyvet,vagy a tanárodtók kérdezd meg. De ott van még Stephen Hawkings is
19/23 anonim válasza:
Nincs benne az infó tankönyvben, már néztem:D A tanárok most offon vannak, Sztefánka pedig nem hiszem, hogy rám ér://
20/23 anonim válasza:
szívesen beszélgetnék, csak már rohadtkéső van XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!