Miért van ilyen nagy különbség a lányok és fiúk között?
Ergo te is ugyanúgy válogatsz, mint a többi, csak más a szűrési módszered.
Vagyis a kérdezőnek igaza van FÉLIG hogy a csajoknál brutális a szűrő - többségnél a külső a mérce akiknél meg nem azoknál még nehezebb megfelelni.
Mondom, hogyha jóképű, de SZEMÉLYISÉGRE nem stimmel, akkor vannak gondok.
Van is egy ilyen fiú a sulimban, a külseje miatt minden csaj elalél tőle, de ha valaki megismerkedik vele, már nem sokan érdeklődnek továbbra is iránta...
Amúgy kövezzetek meg, de úgy gondolom sokkal több szebb lány van arányaiban, mint jól kinéző pasi.
A férfiak valami elképesztő módon igénytelenek a külsejükre, semmi nem érdekli őket, és itt nem arra gondolok, hogy jól öltözöttség, hanem olyanok, hogy esetleg megborotválkozzon, tegyen a testszag ellen, mozogjon, hogy az igénytelenül elhízott testével mégiscsak kezdjen valamit, kb semmi.
Megyek reggelente munkába, és azt látom, hogy a legtöbb nő azért attól függetlenül, hogy mik az adottságai, mennyire szép az arca, vagy sem, csinosan van felöltözve, illatos, ad magára, igényes, a férfiak meg... Elnyűtt vacak ruhákban, amik helyenként foltosak vagy lyukasak, borzas, zsíros hajjal, 3-4 napos borostával csipás szemmel és koszos körmökkel bambulnak bele az éterbe.
Most őszintén, akkor mégis milyen alapon vannak leszólva azok a férfiak, akik adnak magukra, és azok a nők, akik inkább erre vágynak az igénytelenség helyett?
Lehet rinyálni, hogy engem senki nem szeret, meg én senkinek nem vagyok elég jó, de előbb nézz tükörbe, hogy miért? És nem arra gondolok, hogy most te kérdező itt biztosan ugyanilyen igénytelen vagy, de ha nem tetszel a lányoknak, és általában egyiknek se, akkor annak oka van, és nem az, hogy mindenki hülye.
Ilyen brutál szűrők mellett nem tehetem meg, hogy még én is fellálítsak egy csomó elvet meg mindenféle ilyesmit, mert akkor a jelenlegi 0.0001% esélyt is még lejjebb vinném.
Egyet értek a kérdezővel. Hatalmas igényeik vannak a lányoknak. Viszont azzal nem igazán, hogy a külső túl fontos lenne nekik. Sokkal inkább a férfiasságra buknak, az önbizalomra. Ami nem jelenti azt, hogy az a srác normális is, többségében nem az, ezért is butul a társadalom.
Pont hogy nem a megfelelő gének öröklődnek, hanem a gyengébbek, ez megy manapság a társadalomban, az okos, eszes férfiak hátrányban vannak jócskán.
Ezt a rengeteg tapasztalatomból szűrtem le, és köszönöm nem kérek ebből a társadalomból!
A buli, pia, drog persze bejön a legtöbb tininek, de már egy jó kis kirándulás unalmas, vagy érdektelen számukra.
Ez talán a legnagyobb baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!