Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hozzám jön valaki feleségül?

Trilla77 kérdése:

Hozzám jön valaki feleségül?

Figyelt kérdés
2013. júl. 6. 08:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ha házasságpárti, vagy akkor jó, látod, itt is milyen sikered van. Ne legyél nagyon filozofikusan töprengő viszont. Immanuel Kantról mondják, kétszer is akart megnősülni, de olyan sokáig gondolkodott a kérdésen, hogy az ifjú hölgyek közben bátrabbakhoz mentek feleségül..
2013. júl. 6. 10:00
 12/22 anonim ***** válasza:

Akkor igen.

A #7-es voltam.

2013. júl. 6. 10:12
 13/22 anonim ***** válasza:
Hozzád megyek, bár most nem megfelelő, mert most fogjuk felállítani a medencét, és szeretnék fürdeni (sexi bikinim van :DD). Bár tudod mit? Esküdjünk meg a víz alatt! (hívjunk sellőpapot) XD
2013. júl. 6. 10:54
 14/22 anonim ***** válasza:
Nem lenne rossz, de én inkább ahhoz mennék, akit szeretek és ismerek is jó ideje.:P
2013. júl. 6. 11:19
 15/22 A kérdező kommentje:
Majd megismersz,majd megszeretsz:))
2013. júl. 6. 11:20
 16/22 anonim ***** válasza:
Hát tudod jól megvagyunk szerencsére, nem hinném, h jó 5let lenne, meg h szétrobbantanál egy kapcsolatot. V. ennyire el lennél keseredve?
2013. júl. 6. 11:26
 17/22 A kérdező kommentje:
Soha nem vagyok elkeseredve,szerencsés csillagzat alatt születtem.De hátha van valaki aki csinos ,szerethető,édi bébi,aki egyből hozzám jön.:)
2013. júl. 6. 11:28
 18/22 anonim ***** válasza:
Értem, de az nem én leszek. Ám ezeknek megfelelnék, de mást szeretek. Remélem sikerrel jársz.:)
2013. júl. 6. 11:33
 19/22 anonim ***** válasza:

én szívesen hozzád megyek ha nem kell sokat beszélnem meg nem viszel nagy társaságba, mert csak ciki dolgokat tudok mondani meg bénán viselkedni

de szívesen mosok főzök takarítok szexelek amit egy feleségnek otthon kell :D

2013. júl. 6. 11:47
 20/22 A kérdező kommentje:
Írtam privát üzenetet.
2013. júl. 6. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!