Aki élőben és neten is képtelen ismerkedni, annak marad a cölibátus?
a belül gyengejellemű emberek minek adják tovább a génjüket?
minek továbbadni az ilyen génjeidet? ez abszolút nem a túlélést szolgálja. ezen gondolkozz el.
akarsz változtatni, vagy nem?
válaszolj nekem akár privátban is
nem ezt mondtam.
csak ha ennyire gyengeképességűnek tartod magad, minek akarod továbbadni gyengeképességű génjeidet?
Azt gondolom, hogy Csernus : Férfi című könyvét nyálazd át, természetesen nem önbizalmat ad ahogy előttem egy igen tanult ember írta, sőt nem is oldja meg a problémádat, ellenben fényt deríthet egy-két belső problémára: DE egyet leszögezhetek: NE AKARJ MEGFELELNi se a könyvnek se a világnak, senkinek, kizárólag magadnak. Amennyiben túl középszerűen és szürkén hangzik amit írok, felejtsd el kérlek összezavarni semmiképp nem akarlak.
Sok sikert!
Ja és MR gyúrd ki magad barátunknak részben iagaz van részben nincs véleményem szerint.
Ui.: Ne a gyakorikérdéseken próbáld megoldani gondjaid fel kérlek, fájdalmas vége lesz.
Szia,én a következőket ajánlom neked:
1. a csernus könyvet mindenképpen. Az önismeret olyan dolog, hogy mindenképp jót tesz ha fejlesztjük.
2. az edzés tényleg jó dolog, nemcsak mert jobban fogsz kinézni hanem tartást ad.
3. találj olyan hobbit, ahol ismerkedhetsz másokkal. akkor nem randi céljából kezded, hanem egyszerűen csak találkozol, beszélgetsz másokkal.
4. ha odamész egy lányhoz, ne görcsölj rá a dologra. ne feledd, az elutasítás nem feltétlenül neked szól. Talán van pasija, vagy valakibe szerelmes stb.
5. a lányok szeretik az érdekes embereket. fogadd el magad, szeresd magad, legyen saját véleményed, érdeklődj a világ dolgai iránt. Olvass könyveket, beszélgess velük filmekről, sportról, nyelvtanulásról vagy bármiről..... ha egyszer elkezdesz egy lánnyal ismerkedni, ne tapadj rá, hanem valóban az ismerkedésre koncentrálj.
6. és végül: ne érezze rajtad, hogy kétségbe esett vagy és neked mindegy, mert azt nem szeretjük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!