Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nekem kellett volna időpontot...

Nekem kellett volna időpontot írni?

Figyelt kérdés
Egy haverommal az utóbbi időben kicsit már természetű lett a kapcsolatunk, és ma megbeszéltük, hogy találkozunk, beszélgetünk. Azt nem beszéltük meg, hogy erről, de szerintem benne lóg a levegőben...én írtam neki a héten, hogy akkor összehozzuk a talit? írta, hogy mindenképp. rá két napra írtam h akkor majd szóljon, mikor jó neki. írta, hogy péntek, hogy állok ezzel. írtam, hogy a péntek nekem is jó! és én úgy gondoltam, hogy majd írja akkor, hogy mikor, mégis ő a srác vagy mi...és nem írt erre semmit, pedig olvasta. most akkor ezt vegyem célzásnak, hogy nem is akar, vagy nekem kellene írni vagy mi van? bocsi, tudom elég kis hülyeségnek tűnik, de engem most idegel. 21L
2013. júl. 5. 16:25
 1/5 anonim válasza:
szerintem nyugodtan íratsz neki..
2013. júl. 5. 16:27
 2/5 A kérdező kommentje:
de hogyha akarna, nem neki kéne írnia? vagy nem fejeztem ki egyértelműen, hogy nekem okés?:/ nem akarok túlságosan nyomulni..
2013. júl. 5. 16:29
 3/5 anonim ***** válasza:
írhattad volna, hiszen nem árt tudni, jó-e mind a kettőtöknek, ez nem lett volna gond N
2013. júl. 5. 16:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Azért a fiú dolga lenne írni, legalábbis fiú létemre ha rá lennék kattanva egy csajra, biztos pontosan megbeszélnék vele mindent.
2013. júl. 5. 16:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha barátok vagytok, akkor nem értem, miért kell ragaszkodni ehhez az "ő a fiú, írjon ő" témához.

Mondod, hogy igen, jó a péntek, neki hány körül lenne ideális. Vagy mondod, hogy neked a délután jó, mit szólna négy órához.

2013. júl. 5. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!