Miért olyan lehetetlenség manapság barátnőt szereznie annak a fiatal fiúnak, aki nem egy 50 lájkot kapó helyes fiúcska?
Én egy like-ot se kapok,mivel fent sem vagyok fb-n.
Szóval nincs igazad :D
Kezdeményezz te, ne várj arra, hogy majd egy lány ír rád, mert ennek akkora az esélye mint 1 évem belül visszafizetni az államadósságot.
Sajnos ez van, aki nem társasági ember annak sokkal nehezebb becsajozni, mert várja, hogy a sült galamb a szájába repüljön :D És ha mégis bekerül egy társaságba akkor sem kezdeményező típus. Én sem vagyok jobb... :)
Volt olyan barátom, akinek még profilképe se volt, sőt, kapaszkodj meg, olyan is, akinek még facebook-ja se.
Egyébként ha nem vagy helyes srác, akkor ne neten ismerkedj, mert ott mutatsz egy képet és ha nem nézel ki jól, akkor csak annyit lát a csaj, hogy hmm, ne, jön be.
A valóságban viszont nem csak egy megörökített pillanatként jelensz meg, lehet hogy a gesztusaid, mosolyod, mozdulataid, akármi megfogja a lányt. Élőben sokkal nagyobb eséllyel találsz csajt, hidd el. :)
Én neten még az olyan pasiknak se adok esélyt, akik amúgy az ideáljaim, sokan nem kedvelik a netes ismerkedést.
21L
ahelyett h itt siránkozol, inkább izzadhatnál a konditeremben és próbálhatnál vmi jobbat kihozni magadból:DD
amúgy meg egy lánynak is fontos, h izgassa a partnere, fantáziálhasson vele stb és ahhoz egy csúnya srác nem megfelelő:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!