Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért olyan lehetetlenség...

Miért olyan lehetetlenség manapság barátnőt szereznie annak a fiatal fiúnak, aki nem egy 50 lájkot kapó helyes fiúcska?

Figyelt kérdés
Mert megfigyeltem egy helyes kisfiú kitette a képét az arácról és kapott 4 perc alatt kb 50 lájkot. Ha én teszek ki képet, akkor jó, ha egy hét alatt kapok összesen 2-3 lájkot vagy még annyit sem. Nem értem én ezt, állítólag a lányoknak nem számít úgy a külső, mint a fiúknak, mégis egy ilyen cuki fiúra tapadnak, engem meg lerondáznak a csajok. Csak kevés lánynak tetszettem eddig tudomásom szerint és ez totál kiakaszt, semmi önbizalmam és kedvem már csajozni sem, nem merek ráírni sem lányokra, úgyis mindig az a vége kép, megnézi és hát azt hittem helyesebb vagy felejtős vagy és töröl vagy tilt. Nem értem, én csak egy átlagos lányt szeretnék, akinek van szíve, akinek fontosabbak az őszinte érzelmek, mint, hogy a fiúja megnő és helyes legyen. Vagy a fiatal korosztályban ilyen nem is létezik?
2013. júl. 4. 20:54
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Zóna pocok, lényegében nálam is ez van, alig van barátom, nem vagyok egy nagy társasági arc, inkább elmélkedős, értelmes srác vagyok, nem egy agyatlan média mosott emberke. De pont azért vagyok fent facebookon, mert ott rengeteg környékbeli láyn van, reméltem, hogy észrevesznek és írnak vagy adnak jeleket, de akinek bejövök az mind messze él vagy egyáltalán nem az esetem, hogy ne sértsem meg őket, direkt így írtam.
2013. júl. 4. 21:03
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Én egy like-ot se kapok,mivel fent sem vagyok fb-n.

Szóval nincs igazad :D

2013. júl. 4. 21:05
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Kezdeményezz te, ne várj arra, hogy majd egy lány ír rád, mert ennek akkora az esélye mint 1 évem belül visszafizetni az államadósságot.

Sajnos ez van, aki nem társasági ember annak sokkal nehezebb becsajozni, mert várja, hogy a sült galamb a szájába repüljön :D És ha mégis bekerül egy társaságba akkor sem kezdeményező típus. Én sem vagyok jobb... :)

2013. júl. 4. 21:07
 14/24 anonim ***** válasza:
Hát őőő barátom nem 50 lájkot kapó fiúcska, aztán mégis szeretem. :D Ki nem sz.rja le, kinek hány lájkja van??? :DDD
2013. júl. 4. 21:28
 15/24 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen vagy belül. Az értékes lányokra pályázz, akik így vannak vele! De azért az se hátrány, ha nem vagy egy troll. De ez igazából másodlagos, vagy teljesen elvethető.
2013. júl. 4. 21:36
 16/24 anonim ***** válasza:
A lányok a helyes fiúkra buknak kedves kérdező, szokj hozzá. Míg nekünk sokszor elég ha csinos vagy elmegy a lány, illetve mellé kedves és valamiben meg tud fogni minket. Addig a lányok ránéznek az arcodra és 2-3 mp alatt eldöntik, hogy kellesz-e nekik vagy sem. Ha nem jön be a pofid, akkor utána bármit is teszel 99%, hogy esélyt sem hagy neked. Persze ott van az az 1%, hogy ha jobban megismer még lehet valami belőle. De ennek kevés az esélye. Sajnos tényleg ez van, hogy üdv a való életben.
2013. júl. 4. 22:00
 17/24 anonim ***** válasza:
Kétféle pasi van, egyik aki segít a lányoknak és sokszor ezzel együtt lelki szemetesládának tartják és a másik típus, akivel dugnak. Az elsőbe a visszahúzódó, nem túl helyes pasik tartoznak. A másodikba pedig a nagyszájú és helyes fickók. Ez főként középiskolákban és felsőoktatásban jellemző. Hiába csináltuk mi meg a csajnak a leckéjét folyton meg készítettük fel vizsgára, közben meg próbálkoztunk náluk. Nem velünk szexeltek, hanem az iszákos, nagyszájúpartyarc szépfiúkkal. Pedig okos lányok is voltak közöttük. A lelki szemetesláda fiúk is titkon remélnek ennek cserébe egy kis szexet vagy párkapcsolatot. De közben beleesnek abba a hibába, hogy a csaj ezt gyengeségnek fogja fel, hogy ilyen a pasi. Tehát mihelyt látja, hogy ez a pasi, akit már magában leírt, többet akar, akkor hirtelen lelép és már nem fog vele többet beszélgetni. Beleesik a barátzónába, onnan pedig kijönni, hát pasi legyen a talpán...
2013. júl. 4. 22:09
 18/24 anonim ***** válasza:

Volt olyan barátom, akinek még profilképe se volt, sőt, kapaszkodj meg, olyan is, akinek még facebook-ja se.

Egyébként ha nem vagy helyes srác, akkor ne neten ismerkedj, mert ott mutatsz egy képet és ha nem nézel ki jól, akkor csak annyit lát a csaj, hogy hmm, ne, jön be.

A valóságban viszont nem csak egy megörökített pillanatként jelensz meg, lehet hogy a gesztusaid, mosolyod, mozdulataid, akármi megfogja a lányt. Élőben sokkal nagyobb eséllyel találsz csajt, hidd el. :)

Én neten még az olyan pasiknak se adok esélyt, akik amúgy az ideáljaim, sokan nem kedvelik a netes ismerkedést.

21L

2013. júl. 4. 23:59
 19/24 anonim válasza:

ahelyett h itt siránkozol, inkább izzadhatnál a konditeremben és próbálhatnál vmi jobbat kihozni magadból:DD

amúgy meg egy lánynak is fontos, h izgassa a partnere, fantáziálhasson vele stb és ahhoz egy csúnya srác nem megfelelő:D

2014. jan. 13. 21:21
 20/24 anonim ***** válasza:
A külső mindenkinek fontos! Főleg a csajoknak. Ha időssebb leszel már a pénz és a hatalom is számít. De pénzes általában csak magasabb beosztásban lehetsz. És minden vezető pozíció betöltésénél fontos kritérium a megjelenés! Ha választaniuk kell egy magas jóképű max középiskolai végzettségű 1 nyelvet beszélő, vagy egy alacsony csúnya arcú egyetemet végzett 4 nyelven tökéletesen beszélő jelentkező közül. Hát 1 percig sem haboznának és az első lenne a befutó! Ez van! És alacsony pozícióban sose lessz elég pénzed. Eredmény= ha ronda vagy még csóró is maradsz! Így aztán semmi esélyed!
2014. márc. 9. 10:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!