Hogyan jön az le ha egy nálad kb.5 évvel fiatalabb ellenkező nemű (nem túl közeli) ismerősöd írogatni kezd mondjuk facebook-on?
Figyelt kérdés
2013. júl. 4. 16:17
1/10 anonim válasza:
Ha nem lennék ronda, azt hinném, h tetszem neki. De mivel az vagyok, így azt hinném, h bolond.
2/10 anonim válasza:
Azért ez így elég tág. Más ha 13F-18L és más ha 28F-23L.
3/10 A kérdező kommentje:
17L-22F
2013. júl. 4. 16:27
4/10 anonim válasza:
Te vagy a lány? Amúgy feltehetőleg azt hinném, lehet bejövök neki. Ha nekem is szimpatikus, tennék egy próbát. A legkevésbé sem érdekelne, hogy ő írt rám és facen:D
5/10 A kérdező kommentje:
és ha azt gondolod h tetszel neki, kerülnéd,vagy nem? beszélnél vele tovább vagy inkább elkerülnéd?
2013. júl. 4. 16:36
6/10 anonim válasza:
Ha nekem szimpi, akkor nyilván nem kerülném. Ha nem akarok tőle semmit, akkor meg vagy kerülöm, vagy ha nagyon nem hagy, akkor kulturáltan közlöm vele.
7/10 A kérdező kommentje:
igen én vagyok a lány... és ha úgy veszem észre, hogy nem kerül akkor valószínű,hogy szimpatikusnak tart?
2013. júl. 4. 16:39
8/10 anonim válasza:
csaj v csávó vagy kérdező? ugyanebben a helyzetben vagyok.
9/10 A kérdező kommentje:
csaj.
2013. júl. 4. 16:48
10/10 A kérdező kommentje:
privát üzi? :)
2013. júl. 4. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!