Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt olyan alacsony fiú,...

Van itt olyan alacsony fiú, akinek nem egy a csajozás, mert a lányoknak magas, fiú kell?

Figyelt kérdés
Én csak szeretnék egy lányt, aki elfogad alacsony srácként, miért nincs ilyen lány? Tényleg ennyire fontos a magasság? Senki sem akar járni alacsony fiúval?

2013. júl. 4. 15:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
56%
Ha ez lenne az első kérdése, akkor senki sem szólt volna oda neki semmi csípőset. De már évek óta idefosik naponta legalább 2 kérdést. Unjuk, és szánalmas is.
2013. júl. 4. 16:44
 12/15 anonim ***** válasza:
Maguknak itt nem jár semmi, csak a szájuk! :) Még hogy a csajoknak magas pasi, a fiúknak meg bombázó nő, hát hogyne, majd amit dob a gép, vagy amit én sorsolok nekik :)
2013. júl. 4. 16:55
 13/15 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele. A lányok hallani sem akarnak 180 alatti pasikról (néha a 175-tel még kötnek kompromisszumot, viszont az alatt mindenképpen erősen gátló tényező). Bár igazából a magasságot lehet kompenzálni, feltéve, ha alacsony csajoknál próbálkozol. (A 150-155 cm-s csajok már ki tudnak békülni a 165-170 cm-s férfiakkal is, annak ellenére, hogy ők is ennél magasabb férfi után vágyakoznak, de mivel nem juthat minden lánynak égimeszelő, így hajlandóak a megalkuvásra, főleg akkor, ha jóképű vagy mellé és vékony.)
2013. júl. 4. 17:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, magas pasik tetszettek, utána jött egy velem egy magas (kb. 165) és vele vagyok együtt legrégebben (több mint 1 éve) :)
2013. júl. 4. 17:17
 15/15 anonim ***** válasza:
ha akarsz írj üzenetet és meggyőzlek :D
2013. júl. 6. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!