Egy molett csajba bele lehet szeretni?
Figyelt kérdés
Sokan azt mondják, hogy szép vagyok meg formás csak azzal van a baj, hogy molett vagyok. De egyébként azt is szokták mondani, hogy jófej, megértő, jókedvű vagyok. A fiúkkal is jól kijövök, de nem hiszem, hogy egyik is járna velem.. :/ Van esélyem szerintetek? 13/L2013. júl. 3. 20:28
1/6 anonim válasza:
Van, akinek a húsos nők tetszenek. Ebben is vannak fokozatok, van akiknek tényleg a túlsúly tetszik.
De az egészséged szempontjából mindenképpen jó lenne, ha normál testalkatnál kötnél ki. hm?
2/6 A kérdező kommentje:
Igen :) Uton vagyok!
Járok minden nap 2x kajak-kenu edzésre :)) egész nyáron és tavasz, nyár , ősszel erőnlét :D
Am köszi a választ ;)
2013. júl. 3. 20:47
3/6 anonim válasza:
13 évesen a serdülőkor előtt állsz.
Nagyon-nagyon helyes, ha most edzel, mert soha az életben nem lesz többé ilyen lehetőséged. Ugyanis most fogsz majd hirtelen megnőni és lefogyni. Egyszer van ilyen az életben, vigyázz!
Az meg ne tévesszen meg, hogy közben a csípőd is szélesebb lesz majd (nézd a csontot, akkor nem tévedsz el).
4/6 anonim válasza:
Hát fogyj le, itt a nyár, nincs más dolgod, gondolom nem dolgozol. Járj el futni, egyél kevesebbet, konditeremben klíma is van. :)
5/6 A kérdező kommentje:
Oké, köszi a jótanácsokat és a bíztatásokat :)
2013. júl. 3. 22:03
6/6 anonim válasza:
A kajaktól csak egy óriási debella tini leszel 1-2 éven belül. Szerintem felejtős az ilyesmi sport.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!