Bűn, ha nem vonzanak a túlsúlyos lányok valamiért, úgy, hogy itt is megmondták a képemet látva, hogy ronda vagyok és ássam el magam?
Figyelt kérdés
Én gondoltam felteszema képem, hát ha lesz végre lány, akinek bejövök, de csak a csúfolódást kaptam, nem hittem volna, hogy itt ennyire kegyetlenek az emberek, facebookon vannak ilyen lányok, itt értelmesebb lányokat találtam egy éve még, akkor még be is jöttem pár lánynak, most meg nem értem mi lett. Totál el vagyok már kenődve, most semmi jó nincs amúgy sem az életemben és akkor még ezt is meg kell tudnom, hogy ennyire csúnyának tartanak a lányok. Egyre inkább hajlok a prostizás felé, mert a kövér lányok meg valamiért nem vonzanak. MOndjuk egy rendes barátnőnek jobban örültem volna, de ennyi csúfolódás után megutáltam a lányokat, már nem bízok bennük.2013. júl. 3. 20:18
1/2 anonim válasza:
ha annyira prostihoz akarnál menni akkor mennél és nem itt sírnál, ezt csak azért írtad ki, hogy rádírjanak
2/2 anonim válasza:
Istenem már megint te?:D keress fel egy pszichológust és egy plasztikai sebészt
Unalmas vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!