Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek mit tegyek?

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Megpróbálom rövidre fogni.

Van egy srác a suliban,akibe beleszerettem.

Néha szemeztünk,de ő nem az a kezdeményezős típus (szerintem).

Egyszer kellett keringőzni,és én megkérdeztem,van-e kedve velem mire ő azt mondta,még másnapig átgondolja.

Másnap,mikor odamentem hozzá,úgy tűnt mintha félne tőlem.De végül igent mondott.Keringő közben folyton egy másik pár felé nézett,ahol a legjobb barátja és az egyik barátnőm táncolt,akinek szintén tetszik ez a fiú.

Ez a lány azt mondta,hogy hallotta hogy ez a fiú azt mondja hogy én tetszem neki.

Viszont a fiú mindig szivatja ezt a lányt,de engem nem...

Egyszer ráirtam a fiúra visszaírt ugyan,de magátol nem ír,így lecsökkentette az amúgy is apró önbizalmamat.

Attól félek,hogy hibát követek el azzal,hogy nem írok rá,de ha annyira tetszenék neki ő is rám irna,nem?

Ja és még annyi hogy egyszer azt mondta járna velem,nemtudom,hogy ez poén volt-e mert ott volt a legjobb barátja is,és azt mondtam hogy még átgondolom,később igent mondtam,és elhívott moziba,de azt mondta szól majd az időpont miatt,erre nem szólt.

Egy másik fiúval ugyanez volt a helyzetem,nem válaszoltam nagyon neki,ezért 1 év után kiszeretett belőlem...

Szerintetek?

2013. júl. 2. 20:56
 1/5 anonim ***** válasza:
papucs
2013. júl. 2. 20:58
 2/5 anonim ***** válasza:
VEGE A SULINAAKK!!!!
2013. júl. 2. 20:58
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes válaszokat://:33
2013. júl. 2. 21:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Csak.szolj <3 :*
2013. júl. 2. 21:28
 5/5 anonim válasza:

ez a srác...xdd kiszámithatatlan..

amikor mondta h szol az idöpontrol es nem szolt az vagy az hogy nem akkar veled talalkozni mivel ha akarna akk szolt volna vagy esetleg nagyon féll a visszautasitástol... de hogyha kaptál olyan vissza jelzéseket h elvileg tetszel neki lehet a második ra esélyed ha meg ez van akkor biztositsd rola hogy érzel iránta mást is nem csak barátságot, és még egy tanács: együtt táncoltok ugyhogy van lehetöséged "megragragadni" tehát mikor probáltok legyél mindig csinos!! és beszélgess vele!! mutasd meg neki hogy milyen aranyos kedves vicces jofej vagy!! biztos az vagy es tudod a külső meg fog a belső megtart! vagymixddd:DDDD lenyeg ne add fel legyel határozott :)) soksikert!:)

2013. nov. 11. 21:22

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!