Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vannak itt olyan fiatal...

Vannak itt olyan fiatal lányok, akik nem túlsúlyosak és mégis magányosak, miért nincs pasitok? Válogatósak vagytok vagy mi az oka?

Figyelt kérdés
2013. júl. 2. 18:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mert visszahúzódó vagyok, ezért mindenki csak távolról néz...

Pedig nem vagyok bűnronda, dehát senki után nem fogok futni, ha meg nem mer, akkor nem mer.. ez van...

Eddig 1 barátom volt, és jó is, meg hosszú kapcsolat is volt, sajnos vége lett egy ideje, úgyhogy most legalább még többet edzek :D

2013. júl. 2. 21:04
 12/14 anonim ***** válasza:

Nos, én nem vagyok túlsúlyos, sőt nagyon jól nézek ki (mármint, nagyon sok ember szerint), de egyrészt nincs igazán szükségem állandó társra, mert nem vagyok az a társfüggő típus, másrészt az utóbbi időben csak olyanok hajtottak rám, akik nem tetszettek, vagy totál nem illettek volna hozzám. Tulajdonképpen nem érzem magam 'magányosnak'. Lehet, hogy mindez nem is igazán válasz a kérdésedre.

26/N

2013. júl. 2. 22:50
 13/14 anonim válasza:
Rasszista kérdező, fiatal vagyok, dagadt hájas csaj, és képzeld, hogy mégis van pasim, és képzeld hogy vékony, és képzeld, van sok barátom, és nem vagyok magányos csak azért mert szerinted minden dagadtnak annak kellene lennie automatikust, a kérdésedből legalábbis ez következik.
2014. márc. 8. 06:40
 14/14 anonim válasza:

Atlagos testalkatu lany vagyok,es nincsen pasim.Hogy miert?Mert undorodom a viselkedesuktol...mar az elso randin felhozzak a szex temat,es ez nem jon be.

18/l

2015. dec. 26. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!