Hogyan találjam meg, ha tudom, merre lakik, de amúgy még a nevét sem?
A múlt héten fesztiválon voltam. Észrevettem egy srácot, akit már régebben is láttam párszor buszon, utcán, itt-ott, de csak nagyon elvétve. Amikor jöttem haza, akkor a vasútállomáson ott várt mellettem és a fiú haverom mellett, vele meg épp egy lány haverja volt. Nagyon nézett, de gondolom nem mert odajönni, mert egyikünk sem volt egyedül. A vonaton láttam, hogy az eggyel előttünk lévő állomáson száll le, tehát tudom, melyik városban lakik, ráadásul marha közel hozzánk, de még a nevéről sem tudok semmit.
Mit gondoltok, hogy találhatnám meg?
Én ilyenkor mindig iwiw-en keresek rá az illetőre. Ha bár annak ellenére, hogy a facebook az elterjedt, sokan megtartottam az iwiwüket is. Én amikor ugyanilyen helyzetbe kerülök, felmegyek oda és szűkítem a keresést. Be lehet írni a kort (amit gondolom megtudsz saccolni), meg a várost (amit tudsz is)
Amúgy megszólíthatnád akár te is.
Köszönöm a tippet, megpróbálom meglesni iwiwen. : D
Egyébként nem vagyok én félős, simán leszólítanám, de úgy vagyok vele, hogy ezt az örömöt meghagyom a férfiaknak, én inkább elérem, hogy odajöjjenek. : ) Nem szabad tőlük a vadászat érzetét elvenni. : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!