Csupaszarcú, nagymellű fiúként csak a vékony, kedves, átlagos lányok vonzanak, de ők már mind foglaltak, miért?
Persze, a "külön rétegről" most nem beszélek, mert engem ők nem annyira érdekelnek, de mostanában már szinte "mindegynek látom" a dolgot. Örülnék, ha lenne valaki, aki kedves, szép, és okos.
Az a szomorú helyzet, hogy, amint a kérdésben is írtam, szinte nincs arcszőrzetem, csak ritkás pihék, és a melleim is nagyok fiú létemre (Gynecomastia). A hormonvizsgálatom szerint, alacsonyabb a tesztoszteron-szintem a kelleténél. (9,9-53,2 között a megfelelő, nekem pedig 7,82). És a szexuálhormon-kötő-glob. szintem is alacsony. Mindezek ellenére, nem adnak hormonpótlást.
Megemlíteném azt is, hogy mostanában nagyon elhíztam. 78 kg-ról 98-ra, néhány hónap alatt. (183-4-5 cm körüli a magasságom.)
Idegbeteg is vagyok azon kívül, hogy még nem volt kapcsolatom.
20/f
Első! Köszönöm, viszont a többi bajom így nincs megoldva.
Második, ez jó volt! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!