Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Győr-Moson-Sopron megyei...

Győr-Moson-Sopron megyei hölgyek! Valaki ismerkedni? (:

Figyelt kérdés

Amit így hirtelenjében megosztanék magamról:

F23; ~190 cm-es magasság, átlagos/sportos testalkat (alakulgat). :D

Jelenleg tanulok, ami szabadidőm döntő részét felemészti, viszont a magány kezd egyre inkább úrrá leni rajtam, ugyanakkor egy társra - akivel ott lehetnénk egymásnak - vágyom, aki hasonló életszemlélettel rendelkezik, mint én.

Szeretnék romantikus dolgokat csinálni: tóparton este kéz a kézben csillagokat nézni, apró, személyes ajándékokkal meglepni egymást, nagyokat sétálni, kirakni egy több ezer darabos puzzle-t...

Nem járok bulikba, zene nélkül viszont el sem tudom képzelni az életem (popzene). Rendszeresen sportolok: kerékpározás, futás, otthoni edzés. A mosoly... állítólag nagyon jó vagyok mások felvidításában. ;)

Olyanok üzenetét várom, akik komoly gondolkodásúak, ugyanakkor szeretik a humort is. Szóval, ha elmúltál 18 éves, és felkeltettem az érdeklődésed, akár csak egy picikét is, akkor írj nyugodtan. :)

2013. júl. 1. 20:49
 1/5 anonim válasza:
73%

Szia!

Engem nagyon érdekelnél.36/F

2013. júl. 1. 21:36
 2/5 anonim ***** válasza:
awwww édes lehetsz :)) aza baj h csak 16 vagyok de édes vagy!!!: ))
2013. júl. 1. 23:29
 3/5 A kérdező kommentje:
Két év múlva írj majd rám! ;) Amúgy köszi! :)))
2013. júl. 2. 07:42
 4/5 anonim válasza:
Te vagy az Tomi ? o.o
2013. júl. 2. 13:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Távolról sem! :D
2013. júl. 2. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!