Győr-Moson-Sopron megyei hölgyek! Valaki ismerkedni? (:
Amit így hirtelenjében megosztanék magamról:
F23; ~190 cm-es magasság, átlagos/sportos testalkat (alakulgat). :D
Jelenleg tanulok, ami szabadidőm döntő részét felemészti, viszont a magány kezd egyre inkább úrrá leni rajtam, ugyanakkor egy társra - akivel ott lehetnénk egymásnak - vágyom, aki hasonló életszemlélettel rendelkezik, mint én.
Szeretnék romantikus dolgokat csinálni: tóparton este kéz a kézben csillagokat nézni, apró, személyes ajándékokkal meglepni egymást, nagyokat sétálni, kirakni egy több ezer darabos puzzle-t...
Nem járok bulikba, zene nélkül viszont el sem tudom képzelni az életem (popzene). Rendszeresen sportolok: kerékpározás, futás, otthoni edzés. A mosoly... állítólag nagyon jó vagyok mások felvidításában. ;)
Olyanok üzenetét várom, akik komoly gondolkodásúak, ugyanakkor szeretik a humort is. Szóval, ha elmúltál 18 éves, és felkeltettem az érdeklődésed, akár csak egy picikét is, akkor írj nyugodtan. :)
Szia!
Engem nagyon érdekelnél.36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!