Hogy kezdjek neki facebookon beszélgetni lánnyal miről beszéljek vele? Ilyesmi vki segíthetne mert élőbe jobban megy
Hát nemtom, én max addig mennék el facebook-on hogy nagyon tetszik nekem ,és szeretnék találkozni. Minden másra alkalmatlan a facebook- szerintem!
A csajok amugy is birják a határozott férfiakat! Ne habozz csapj bele!!
én szinte sosem úgy indítok, hogy szia mizu... max nagyon ritkán... az szerintem olyan gáz, amikor nem ismered, és csak ráírsz, hogy szia mizu, aztán hogy a válasz: semmi veled? -Semmi. és ennyi. a beszélgetésnek vége, általában sosem lesz belőle semmi hosszú...
Most például van egy olyan helyzetben vagyok, hogy egy srác aki tetszik, az egyik barátnőmnek a haverja... most csak nem fogok úgy ráírni, hogy szia mizu, hanem hogy tök aranyosak voltak, hogy megölelték egymást, meg én is örülnék ha ilyen haverjaim lennének, és onnan már beindul a beszélgetés.... de a mizuból nem....
Na de mizu mizu mizu?
Bocsi, h ilyen későn írok, de sztetek úgy néz ki egy általános Facebook-beszélgetés, h te megkérdezed, h milyen zenét szeret?
Ha pl egy bulin vagy, ahová BIZTOSRA TUDOD, h meghívták és őt BIZTOSRA TUDOD, h nem engedték el a szülei, akk kérdezd meg, h: jöttél ... bulijába?
ő: nem, a szüleim nem engedtek el.
te: az szívás xd
ő: mert téged elengedtek? :o
te: aha. :)
ő: :o mit csináltok?
és akk elmondod (NEM RÉSZLETESEN, viszont azzal kezdd , h te mit csinálsz!!), h mit csinálsz és elmondod, h a csaj (akire te be vagy indulva) barátai (szigorúan csak a két legközelebbi!) mit csinálnak. + egy srác, akit BIZTOSAN nem ismer, de a haverod, mit csinál.
sok szerencsét! XOXO
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!