Csak nekem nem írtak itt a csajok, hogy ismerkednének velem, miuátn képet tettem fel vagy más srácnak sem?
Figyelt kérdés
Nem értem, tavaly is bevetettem és akkor priviben még meg is keresett egy lány, hogy aranyos fiú vagyok, most meg semmi, de a fikázás az ment a külsőmre.2013. jún. 28. 22:40
4/9 anonim válasza:
Én nem tettem ki képet,de sokszor írtak már.
5/9 kruse válasza:
Azt jobb ha elkönyveled, h ha képet raksz fel akkor fikáznak, ha jól nézel ki azért, ha nem akkor meg azért.
6/9 anonim válasza:
Ha valaki azt írja a kép alá hogy 'nem rossz, helyes' stb akkor legyen benned annyi hogy te írsz neki :D
15/L
7/9 A kérdező kommentje:
Ilyet, hogy nem rossz, helye sosem írnak lányok, ez a baj, semmi jelet nem adnak, inkább csúfolnak, ez a gond, ezért sincs már semmi önbizalmam, Tavaly még úgy látom volt lány, akinek bejöttem, bár már ott is fikáztak sokan. De most csak még rosszabb minden. :(
2013. jún. 28. 23:32
8/9 anonim válasza:
6-os vagyok
Értem:/ Ha gondolod küldhetsz képet és elmondom hogy sztem mi nem stimmel vagy éppen stimmel:)
Ha szeretnéd :D
9/9 anonim válasza:
én ha tényleg jól néz ki beírom hogy helyes :) ha meg nem, minek hazudjak, ha már közszemlére, véleményezésre teszi a képét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!