Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek miért nincs...

Szerintetek miért nincs szerencsém?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem tökéletes az alakom, szóval, körbe mindenhol van kb 2-3 cm felesleg, de arányos vagyok. Az emberekkel kedves, megértő, kicsit néha visszahúzódó de igyekszem ismerkedni, de valahogy sose találok senkit, aki szeretne engem. Körülöttem már szinte mindenki megtalálja az igazit, csak én nem? Miért? Nem vagyok csúnya szerintem.. nálam kevésbé szépeknek is van párjuk. Mindez csak azért, mert nem vagyok vékony? 20/L
2013. jún. 28. 21:44
 1/6 anonim ***** válasza:
nem tudom, dugunk?
2013. jún. 28. 21:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Istenem, mekkora probléma :O 20 éves vagy, mi bajod?? Holnap világvége? o.O
2013. jún. 28. 21:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
2013. jún. 28. 21:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzetben vagyok, mint te... Annyi különbséggel, hogy azért voltak kapcsolataim, csak nem túl hosszúak. Szerintem ne add fel, egyszer biztos megtalálod azt a pasit, aki igazán szeret. 20 évesen még ne keseredj el! Èn legalábbis megpróbálom így felfogni a dolgokat... Drukkolok neked, hogy találj egy olyan párt, aki igazán szeret! :)
2013. jún. 28. 21:49
 5/6 ASOT ***** válasza:

Volt egyszer egy lány, aki egy kis pékségben volt eladó, sokan jártak oda, kedves volt aranyos megtalálta mindenkivel a hangot , az emberek megszerették megkedvelték. Majd elkezdték mondogatni, hogy , vajon miért nincs barátja e lánynak, mert még sosem látták h lenne valakivel, pedig olyan aranyos kedves lány...

Voltak pasik akik azért nem érdeklődtek iránta mert úgy gondolták egy ilyen kedves lánynak biztosan van párja, voltak akik meg azért mert unalmasnak tartották és egész nap minden nap csak a pékben látták azon kívül sehol!

Egy nap egy idős néni betévedt a pékbe és látta h a lány nagyon el van keseredve a lány elmesélte neki a gondját majd az néni azt mondta neki, hogy drága aranyxom én éveket vártam és vártam és vártam..és megöregedtem, de ha ezt tudom akkor én mentem volna oda a pasikhoz és sokkal többet megtettem volna azé h találjak valakit...

2013. jún. 28. 21:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát, az a legrosszabb, hogy próbálkozom is, de mindig visszautasítanak. De nem lettem depis, vagy ilyenek, de a vélemény érdekelt. Sok fiúval jóba vagyok, de mindig bekerülök a "haverina-zónába". :D Úgy látszik, ez van.
2013. jún. 28. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!