Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Nektek bejön ha (több...

Fiúk! Nektek bejön ha (több lent)? :D

Figyelt kérdés

ha egy lány mondjuk szeret xboxozni,esetleg van tetkója(jóízlés határain belül) és mondjuk rapet hallgat,és nem az a tipikus jó lány?:D kíváncsi vagyok!

(ne írjanak ilyen kanos csávók,hogy lenne kedvük egy s máshoz,kössz)

2013. jún. 28. 21:32
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

#9es komolyan mondom vártam hogy kb. le divat hallgatózzon valaki! gratulálok.a nevemet sem tudod és ítélkezel! mindig is rapet hallgattam.ájfónom sincs.

a szójáték meg szar volt

Essemm a best:)

2013. jún. 28. 21:48
 12/14 anonim ***** válasza:

kérdező te tényleg egó problémákkal küzdesz.

gyakorit nem társkeresőnek használom.

csupán megjegyeztem, hogy ha most lenne egy lány, akivel baromi jól elrandizgatok, és közben otthon rap-et hallgat, meg xboxozik, akkor nincs vele gond.

ugyanakkor ha nem jövök ki vele, és ugyanezt csinál, akkor már van vele gond.

Vagyis szövegértés lvl ahogy te mondanád: "ezek a tulajdonságok semmik. nem lehet megítélni belőle egy embert"

2013. jún. 29. 10:53
 13/14 A kérdező kommentje:
biztosXD nem értem mért egó de mindegy:D
2013. jún. 29. 11:21
 14/14 anonim ***** válasza:
9-es vagyok, kérdező akkor a korodat már biztosan tudjuk, ha magadra vetted, amúgy nem baj ... ha te nem olyan vagy akik csak divatrapperek ...
2013. jún. 29. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!