Csak én unatkozok egyedül ebben a jó időben?
Figyelt kérdés
19/F2013. jún. 28. 19:51
11/12 A kérdező kommentje:
Hát az úgy eléggé ciki lehet :/ Nem lennék a helyedben :D
2013. jún. 28. 20:10
12/12 anonim válasza:
Én külföldön vagyok, és már baromira unom. Kijöttem a párom miatt, magam mögött hagyva a családomat barátaimat, mindent. A párom 14 órákat dolgozik, a maradékban pedig a haverjaival lóg, és csak aludni jön haza pár órát. Néha nem lóg a haverjaival, de akkor sem csinálunk semmit közösen, mert akkor meg hulla fáradt és szintén alszik. Már bánom az egészet, maradtam volna otthon, pedig itt még egy rohadt tengerpart is van, de már az sem érdekel. Szerencsére holnaptól dolgozom, úgyhogy megszűnik az állandó egyedüllét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!