Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tudnátok segíteni?

Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Az egyik edzèstársamat nagyon szeretem,pedig még semmit se beszéltünk, és nem tudom lehet hogy csak azért mert erre vagyok mostanában kiélezve, de mintha felém pillantgatna. Fennt van facebookon is a srác de nem ír nekem üzenetet szóval semmi kommunikáció nincs köztünk :( . Szerintetek lehetséges lenne hogy esetleg bejövök neki??????

Vagy mit csináljak hogy egy kicsit éreztessem vele hogy én szeretem úgy hogy ne égjek be???? Kérlek segítsetek!

(a fiú 14)

L/14

2013. jún. 28. 14:51
 1/6 anonim ***** válasza:
hogy szeretheted nagyon ha nem is beszéltetek még soha?
2013. jún. 28. 14:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne várd a sültgalambot,hanem írj neki és beszélgess vele. Látni fogod hogy tetszel-e neki. Ha folyton azt várod hogy ő írjon úgy hogy még nem is beszéltetek,akkor abból nem lesz semmi. DE mielőtt facen beszélgettek ÉLŐBEN is beszélgessetek. Dícsérd meg h jól csinál vmit stb. utána igyatok együtt egy kávét vagy egyetek egy fagyit majd jön magától a többi csak ne ülj ölbe tett kézzel arra várva hogy odarohan hozzád és szerelmet vall neked.
2013. jún. 28. 14:58
 3/6 anonim ***** válasza:
2. te is azt tanácsolod hogy 14 évesen kávét igyanak -.-"
2013. jún. 28. 15:03
 4/6 A kérdező kommentje:

Úgy hogy: 1. Jóképű (és nem higyjétek el nem vagyok felszines(

. 2. Jófej

3. Olyan sportot űzök amiben van futás, párszor utolért és együtt futottunk,ez egyre többször elöfordult és olyankor sokkal.jobban ment a futás és szerettem hogy ott fut mellettem , egy idő után egyre jobban hiányoltam a társaságát és így kialakult hogy szeretem.

Habárb ha jobban belegondolok futás közben néha beszélgettúnk: pl. hogy merre menjünk.

2013. jún. 28. 15:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Az elöbbit 1.-nek küldtem!
2013. jún. 28. 15:04
 6/6 A kérdező kommentje:
2. De jó lenne ha ilyen könnyen menne!!!
2013. jún. 28. 15:09

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!