Lányok, milyen ruha van rajtatok?
Figyelt kérdés
részletesen2013. jún. 28. 13:27
2/12 anonim válasza:
Féloldalas vállú fekete miniruha, kárómintás barna-fekete harisnya, fekete magassarkú cipő, barna díszítéssel, pici strasszkövekkel.
3/12 piriiiiii válasza:
Hát osztán mié'?
Van rajtam alap (virágmintás bugyi, fehér bokazokni, fekete melltartó), szürke melegítőnadrág, zöld, ujjatlan póló, és egy kötött, krémszínű kardigán, a hajamban egy fekete hajgumi, körmömön rézszínű körömlakk, szempilláimon fekete spirál, és egy kulcs a nyakamban.
Te erre gerjedsz, vagy csak határtalanul kíváncsi vagy?
Mert akkor remélem elég részletesen szemléltettem. :D
5/12 anonim válasza:
egy fekete forrónadrág és egy top
6/12 anonim válasza:
fekete csipkés tanga,popsi alá érő fekete rövidnadrág,melltartó nélkül feszülős rózsaszín v-nyakú póló,bokazokni
7/12 anonim válasza:
boxeralso puceer nokkel..,egy szimpla adidas nadrag terdig erö,mezitláb,poloban amiben latszanak az izmaim
ja es nem vagyok leányból,faszom az van (nagy) szoval a kerdest azt elrontottad!
8/12 anonim válasza:
Testszínű bokafix,pirosra lakkozott körmökkel,sima lábhoz simuló farmer nadrág,illetve egy rózsaszín póló.Nadrág alatt egy fekete csipkés tanga.Egyéb kérdés?:D
10/12 anonim válasza:
8as vagyok: Itthonra minek? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!