Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit csináljak ilyen helyzetben?

Mit csináljak ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Szóval 16 éves fiú vagyok. Már kb két évvel ezelőtt rámírt egy lány. Beszéltünk stb, az elején őszintén nem nagyon foglalkoztam vele, de egyre jobban érdekelt. Egyszer csak elkezdtem érezni, hogy milyen fontos nekem. Őt pedig pont akkor kezdtem nem érdekelni. Hirtelen lett egy barátja, csúnyán összevesztünk akkor. Mikor szakított a barátjával újra szeretett volna dumálni velem, az elején ellenáltam de újra csak elkezdtünk beszélgetni. Megint visszatért minden érzelem. Ő elég sokat tanul ezért nem nagyon van ideje, meg hát a szülei is egész szigorúak 15 éves lányról van szó. Tehát nem volt más választásom neten kellett bevallanom mit érzek. De ő sajnos nem akart kapcsolatot. Ekkor is eléggé összekaptunk, de itt én vagyok a hibás. Gondoltam arra, hogy tesztelem, mégbpedig azzal hogy egy kamúbarátnőt szereztem, tudom hülyeség de hát ez jutott eszembe. Mindig kiírtam mennyire szeretlek xy. Az igazi lány akibe még sajnos most is szerelmes vagyok, ő pedig rám írt, hogy nem beszélhetnénk mégis stb én mondtam h nem, erre ő rávágta na jó neked úgyis ott a barátnőd. Tehát féltékeny volt. Innentől kezdve újra tartottuk a kapcsolatot. Már azóta elég sokszor elmondtam neki h szeretem, de volt h csak egy mosolygó smile-t küldött. Most tudom ez nem fontos de, látom h más fiúknak örömmel küldözget :* smile-kat és nekem pedig nem. Mikor már arra gondoltam h oké itt a vége többé nem beszélek vele, akkor feljött és küldött nekem egy képet, odaírta "just for you" és lement. Komolyan nem tudom mihez kezdjek, esetleg lányok ti segíthetnétek, ha tudjátok mi lesz ebből. Még el szeretném mondani neki élőbe mit érzek, majd ott meglátom mit reagál és eldöntöm. Tehát, főleg lányok segítségét várom, de fiúk is írhatnak akik hasonlót éltek át. Köszönöm.

#szerelem #érzelem #beszéljek vele vagy sem?
2013. jún. 27. 13:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez a csaj úgy játszik veled mint a Barbie babájával... :) Látom nagy h.lye is vagy, h hagyod... :)
2013. jún. 27. 13:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Csak szórakozik, úgy rángat téged, mint egy marionett bábút, és te még olyan hülye is vagy h hagyod neki:)
2013. jún. 27. 13:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem beszélj vele személyesen. Akkor meglátod, mit reagál. :)
2013. jún. 27. 13:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem érdekled komolyan...mert ha észrevetted volna, mindig csak akkor mutat érzelmeket, ha lepattintod, vagy nem foglalkozol vele. És akkor előtör az egója. Mi csajok is tudunk úgy működni, mint ti pasik..ha leráznak minket akkor leszünk igazán szerelmesek..persze az nem igazi érzelem.. szóval hagyd, teperjen csak..és légy erős, ne add magad.
2013. jún. 27. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!