Mit csináljak, mit csinálnátok, megismerkedtem egy aranyos szimpatikus fiúval, akinek borzalmasak a fogai?
Figyelt kérdés
Ismerkedek egy fiúval, tök szimpatikus, nem is olyan csúnya, jó kicsit macis, de nem ez lenne a baj, hanem a fogai. Eszméletlen csálék, sárgák lepedések, ritkák, és van egy foghiány is elől. Viszont igényes, tök jó illata van mindig, tiszta stb. Ez kicsit illuzió romboló, de más baj tényleg nincs vele.2013. jún. 26. 11:44
11/12 anonim válasza:
Én csak elmondtam, hogy nekem sincs tökéletes mosolyom, és a páromnak se. Ha egyébként más gondod nincs vele, és mások előtt is mersz mutatkozni vele, annyit tehetsz, hogy finoman megemlíted a dolgot. Ha nem ápolja őket rendesen, ideje elkezdenie, ha ápolja már, de az csak a szinten tartásra elég, rakjon félre egy keveset, és csináltassa meg fogorvossal, de egyelőre legalább nézesse meg, a doki majd úgyis megmondja mi a teendő vele, a szimpla vélemény nem kerül pénzbe, ha van TB-je, és körzeti fogdokihoz megy.
12/12 anonim válasza:
az előző kérdésedben még minden pasi veled akart ismerkedni, eléggé le kellett adnod a mércét egyik napról a másikra úgy látom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!