Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Meleg srácok, ti is szerettek...

Meleg srácok, ti is szerettek kondi terembe járni és nézni a helyes srácokat?

Figyelt kérdés
Sok nagyon jó pasit lehet látni meztelenül, imááádom :) ki szereti még ezért a kondit?
2013. jún. 25. 21:28
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

lehet, észre sem veszed hogy bámult

ha jól nézel ki, naponta megnéztek már százszor és az öltözőben is a farkadat :)

2013. jún. 27. 10:33
 12/19 anonim válasza:
én szeretem a kondit főleg mikor félmeztelen vannak úristen :DDDD <3 imádom a testüket nézni :D
2014. márc. 18. 16:10
 13/19 anonim ***** válasza:

hát izé ... és akkor ha tudná a nép h elég sok helyen mi is zajlik az öltözőben és itt-ott edzések után ... amelyikbe én járok, az pl igen vicces hely, mert az egyik kigyúrt edzőt rendszeresen egy nyunyó rakja se..be.

Egyébként elég szép % meleg, aki meg nem, az nagy %-ban exhibicionista, és na jó, nem olyan rossz nézegetni se, de az már zavar ha ott fekszem a padon, és érzem h le se veszik a szemüket rólam (a farkamról inkább).

ennek ellenére néha jó persze szép srácokat látni a tusolóban :D

2014. márc. 18. 21:19
 14/19 A kérdező kommentje:
mik történnek az öltözőkben? mesélj még :)
2014. márc. 18. 23:04
 15/19 anonim ***** válasza:

hát mit gondolsz? mire tippelsz? :)

1, haj elkap, térdel, szépen nyel

2, tusol, mindenki elmegy, ketten maradnak, hasra/hanyatt vág, durr bele, had menjen

3, nem egyszer egy 3-as is volt már, 1 srác állt a tusolóban, 2 másik pedig 2 oldalt térdel és orálisan kényeztetik

4, a legviccesebbet pedig már leírtam: az izmaitól lépni is alig tudó gyurmaagyat se..be rakja a 40 kilós nyunyó, na ezt már én se bírom ... :( de még csak a tudatát se, volt már konditerem, amit emiatt hagytam ott.

5, ami pedig a legvisszataszítóbb h pont az ilyen, akit kb naponta raknak se..be, persze gondolhatod h a leghangosabban szidja a "azok a mocskos bu...ik"-at, mert ugye ő mekkora egy macsó már, és nem tűr ilyet :D haha csak szal én már ezt nem poénosnak tartom, hanem kib.... szánalmasnak.

2014. márc. 19. 07:29
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha csak ezért jársz a konditerembe,akkor csak a "merevedőizmod" lesz fejlett:DD
2014. márc. 19. 18:29
 17/19 anonim válasza:

Szeretném tudni, hogy mely termekbe érdemes menni, ha főként az érdekel, ami az öltözőben zajlik.

Én egy olyan helyre járok, ami nekem ingyen van. Ott még semmi buzulást nem tapasztaltam. És én ott csak nagyon visszafogottan nézelődhetek. De jó pasik persze vannak.

2014. júl. 25. 15:57
 18/19 anonim ***** válasza:
miért nézelődhetsz visszafogottan, HÁT NE fogd vissza magad! hajrá! és hogy melyikben? inkább melyikben nem?
2014. júl. 25. 16:09
 19/19 anonim válasza:

Azért nézelődhetek csak visszafogottan, mert nem akarok balhéba keveredni egy olyan helyen, ahol rokonom dolgozik, és ezért ingyen bemehetek.

Én még nem tapasztaltam edzőteremben meleg hangulatot, igaz kevésben voltam. Ezért nem tudom, hogy melyikbe érdemes menni.

2014. júl. 25. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!