Vannak itt olyan lányok, akiknek a cuki, aranyos típusú fiúk jönnek be inkább a nagy darab, helyes, adonisz típussal szemben?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ritkább, hogy valakinek a magamfajta jöjjön be, de akármilyen hihetetlen én már a selejtes külsőm ellenére is több lánynak is bejöttem, de mostanság elég magányos vagyok, akár csak haverkodás céljából is szívesen ismerkednék lányokkal, aztán majd alakulnak a dolgok. :D2013. jún. 25. 15:24
11/15 anonim válasza:
Csak nem alacsony is vagy emellett és csúnyácska? Esetleg aranyos, pici, vékony lányokat keresel?
NINCSNEEEEKKKK! :D
12/15 anonim válasza:
Millió társkereső oldal van, miért nem ott próbálkozol?
13/15 anonim válasza:
Nekem pont az ilyen pasik jönnek be. Ha akarsz, írj privátban! :)
132 éves F (szegény, de értek a méregkeveréshez, szóval ha gazdag vagy legyél bátor is!) :D
15/15 anonim válasza:
Ha privátban bemutatkozol, és beszkennelsz néhány bankszámlakivonatot, akkor talán ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!