16 és 20 éves lány fiú párosításnál szerintetek az életkor különbség nem túl nagy?
Hát én 20/F vagyok , és valahogy nem tudok magam mellet elképzelni egy 16 éves kiscsajt , ha magamból indulok ki , hogy milyen voltam 16 évesen , és most , hát azért elég sokat számít ebben az időszakban az a pár év , pedig sosem voltam komolytalan , nem voltak azok a tipukus "kamasz" (nem szeretem ezt a szót) hülyeségeim , egyszerűen csak , annyi , hogy ez az az időszak , amikor rengeteg minden újat kipróbálsz , amitől szépen lassan formálódsz. Szerintem ez nem ugyanaz mint mondjuk 34 évesen 30 éves nővel lenni , hanem valami egészen más. Biztos vannak kivételek. Mondjuk én alapból az idősebb nőket szeretem első alkalommal(nekem az első) pl. én 18 voltam ő meg 27 , valahogy szerencsére megtalálják velem a közös hangot :) Nah de ez csak az én véleményen , kivételek meg biztos vannak , de nagy általánosságban a mai 15-6-7 éves lányokról sok minden eszembe jut , csak nem a komolyság , tisztelet a kivételnek !
Egyébként,hogy kicsit rácáfoljak magamra , nekem is tetszik most egy 18 éves lány , szívesen megismerkednék vele , mert talán másabb mint a többi , majd meglátjuk mi lesz :)
20/F
11-esnek.
Igen, tényleg ilyenkor "alakulnak" még, viszont ha mellette vagy,akkor segíthetsz neki egy olyan irányt megmutatni és rávezetni,hogy ne legyen belőle r*banc,stb. Egyszóval terelgetheted a jó irányba,és ez akár hasznos is lehet mindkét fél számára. :)
Sok sikert,drukkolok nektek. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!