Celtsfan kérdése:
Lányok, valakinek van kedve ismerkedni?
Figyelt kérdés
18/f bp2013. jún. 24. 22:55
21/29 anonim válasza:
Hazudik, amúgy Ő is lány... Csak próbálja leplezni. Tudod nehéz dolog a szakítás és most dobta ki a pasija 6 napja. Nem mer kezdeményezni, azaz nem akar, fél az újabb csalódástól. Nagyon lelkis szegényem. Privibe győzködd. Én úgy is csak 16 vagyok, Ő idősebb is, ismétlem LÁNY. :)
22/29 A kérdező kommentje:
Ezek után már inkább kösz, de nem :D
2013. jún. 25. 00:00
24/29 A kérdező kommentje:
Hát lehettek tényleg lányok, lehettek mondjuk srácok akik csak szimplán unatkoznak (ebben az esetben én vártam volna amíg leleplezem h srác vagyok úgy sokkal viccesebb lett vna ;)
2013. jún. 25. 00:05
25/29 A kérdező kommentje:
vagy van a 3.ik lehetőség ami a legrosszabb, h 40 év fölötti pedofil kamionsofőrök vagytok, akik a 20 alatti, friss húsra vadásznak :D
2013. jún. 25. 00:06
26/29 anonim válasza:
Hát eredetileg is lány vagyok, szóval... Ahogy érzed..:D
27/29 A kérdező kommentje:
na akkor küldj egy képet magadról :D
2013. jún. 25. 00:08
28/29 anonim válasza:
Csak én vagyok az, ő tényleg lány...
üdv
29/29 anonim válasza:
Írhatnál/küldhetnél képet :) 18/l bp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!