Hogyan ismerkedjen egy pénzes férfi?
Figyelt kérdés
Van jó kocsim, jó fizető munkám, és rengeteg pénzem, luxus ingatlanok. Hiába öltözködök úgy, mutatom mim van (kocsi stb) eddig még nem jött nő. Egy éve egyedül vagyok. Külsőm átlagos. Talán mégse a pénzes pasikra bukna a nők?2013. jún. 24. 21:54
21/30 anonim válasza:
"nem jött nő"
Ha ilyen a stílusod, akkor ne csodálkozz! Itt nem a pénzről van szó, illetve arról is, mert ha sugárzik rólad, hogy neked csak az fontos, azzal akarsz hódítani, akkor normális lányt nem fogsz találni. Csak pénzéhes ribiket alkalmi szexre.
23/30 anonim válasza:
Hogy-hogy hogy? Küldd el az elèrhetősègeid nekem. Na viccet félre tève, az hogy vagyonos vagy, egy normàlis lànynàl nem szàmít, a lényeg hogy tetszèl neki ès kedveljen. 20L
24/30 anonim válasza:
Egyszerüen annyira ronda vagy gondolom hogy még a pénzed ellenére se akarnak veled dugni:D Ez van:D Vannak jóképű pénzes pasik is,szóval nyilván azt fgja választani aogy ki is néz valahogy és nem egy rakés szerencsétlenség:D Mert ugya hiába ilyen olyan cuccok,ha ninc stílusod és még ronda is vagy melléje:D
25/30 anonim válasza:
Ha van pénzed akkor szépítsd meg magad...
26/30 anonim válasza:
én még nem láttam olyan ronda és vagy szerencsétlen gazdag férfit aki ha akart volna, ne tudott volna legalább egy átlagos, de inkább azon felüli nőt felszedni. lehet, hogy olyan burzsuj helyekre jársz ahol te vagy a csóró? mert ha elmész egy kis kelet magyarországi faluba egy drága nyugati autóval még ki se kell szállnod, de már hozzád adták a falu legszebb lányát :D
27/30 anonim válasza:
kedves kérdező! ha annyi van nem így tennéd, mert azt szeretnéd magadért szeressenek, ne a pénzedet, legalábbis akinek tényleg sok van, az így teszi, tehát nem mutatja, Te ha csak fel akarsz vágni, hát dugásra lesz, de ha jó Neked minden nap más szál ki az ágyadból, Te tudod, aki ezen már túl van nem így tesz, bocs de ez biztos, amúgy tény Neked kell egy nőt találni, ne ő találjon Ráf, mert az egyértelmű mire megy N
28/30 anonim válasza:
Engem például nem érdekel a pénz, csak annyira, hogy ne haljak éhen meg ilyesmi. Sosem vágytam anyagi javakra annyira. Viszont értékelem ha egy férfi művelt, olvasott, ha tudok vele beszélgetni és ha nem akarja megmondani mit csináljak. Utálom ha veszekednek velem, csicskáztatnak, ha el akarják dönteni mi a jó nekem. Cserébe én sem szabom meg a férfinek mit tegyen, mit ne tegyen. Tehát ha egy magam fajta nőnek akarnál tetszeni engem irritálna ha a kocsiddal kérdenél. Mert nem érdekel. Az érdekelne milyen vagy te belül. Mi a hobbid, mit szeretsz csinálni. Tudnék-e jókat főzni veled vagy enni, fotózni, sétálni ilyesmi.
30/30 anonim válasza:
Elég szar lehet a felismerés, hogy ami régen működött hogy prezentálod a dolgaidat, már egy éve szart sem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!