Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csak engem keserít el, hogy a...

Csak engem keserít el, hogy a lányok többsége inkább választ egy értelmileg alacsonyabb szinten álló, erőszakosságra inkább hajlaosabb párt magának, mint egy értelmes, rendes fiút?

Figyelt kérdés
2013. jún. 24. 20:49
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
10%
Végtelen országút, valamit ne felejts el4 Nemcsak arról van itt szó, hogy veled szemben milyen valaki, hanem arról is, hogy másokkal hogyan viselkedik. Sok nőnek bizony tökéletesen megfelel, sőt kitüntetésnek tartja, ha vele rendes, másokkal szemben meg egy utolsó tajparaszt az illető.
2013. jún. 24. 21:48
 22/26 anonim ***** válasza:
37%
Hát én olyan sráccal aki nem egyetemista szóba se állok...ha már nekem lesz diplomám és jó állásom, akkor azt hiszem elvárhatom cserébe ugyanezt a páromtól.Sőt!Ha még okosabb is mint én, akkor még fel is tudok rá nézni ;)
2013. jún. 25. 13:30
 23/26 anonim válasza:
55%
A 22-es válaszolónak üzenem hogy ébredjen fel mert mindjárt beleér a keze a bilibe. Magyarországon élünk. Akár Büdösvalagú Jánosnak 70-es IQ-val is lehet 3 diplomája és ülhet egy gyárigazgatói székbe, csak megfelelő időben ,megfelelő helyen kellett lennie. Sőt tapasztalatból mondom hogy ebben az országban szinte csak ilyen emberek töltik be a jól fizető, menő állások legnagyobb részét. Te ezzel a felfogással hogy "nekem csak olyan pasi kell aki tudd diplomát lobogtatni" semmivel nem vagy jobb azoknál a ribiknél, akiknek a minimum feltétel egy legalább 10 milliós autó, meg egy 5 szobás ház, hogy egyáltalán emberként tekintsenek valakire. És megkérdezhetem, hogy a választottad melyik diplomájára húzod majd föl a gyűrűt?
2013. jún. 25. 14:53
 24/26 anonim ***** válasza:
72%

Én pedig a 23-as válaszolónak üzenem, hogy Ausztriában élek, szóval erről ennyit.A másik meg, hogy a diplomást úgy értettem hogy intelligens, okos...

Ja, és nem nevezném magam pénzéhesnek, mivel lett volna lehetőségem összejönni egy pénzes, de alacsony agyi szintű sráccal, azonban nem tettem....

2013. jún. 25. 22:57
 25/26 anonim válasza:
70%

Akkor részben elnézést kell kérnem. Bár mondjuk a világ bármelyik részén élhetsz az nem elfogadható hogy egy darab papír alapján ítélsz meg embereket. Több okból sem, a legnagyobb zsenik alapból zseninek születnek és nem egy diploma teszi azzá őket. Mondjuk ha Albert Einstein-nek soha nem lett volna lehetősége tanulni, valószínűsítem hogy a zsenialitása akkor is utat talált volna magának és ma akkor is lenne egy Einsten-je a világnak.

De hogy a kérdéshez is hozzá szóljak, én például átlagon felüli intelligenciával rendelkezem, mégse álmodhattam soha diplomáról(alkoholista szülők, rossz anyagi körülmények). Ennek ellenére rendes normális ember vált belőlem van egy rendes állásom, életemben egy napot nem voltam táppénzen. Lehetőségeimhez mérten megpróbálok mindig kedves, udvarias, segítőkész lenni, akivel csak tudok. Nem dohányzom, nem iszom alkoholt. És mit értem el mindezzel 30 évesen nincs egy normális kapcsolatom és nem is nagyon volt. Hogy miért is, nem mert tizen éves korban menőbb, volt a csajoknál "Józsika" mert ő már 12 évesen dohányzik meg iszik. Huszon évesen pedig többre értékelték a lányok, azt akinek anyuci, apuci megvette az autót, lakást, vagy azt aki részegen kukákat borogatott az utcán mert ahhoz annyira keménynek kell lenni, hogy az menő.

Szóval igazat kell adnom a kérdezőnek!

2013. jún. 25. 23:41
 26/26 salalla11 válasza:

Egyáltalán nem igaz, hogy a lányoknak csak a külső számít, sokaknak igenis fontos, hogy a fiúnak legyen esze.

Egyébként fordítva is előfordul ilyen, mert sajnos fiúk közül is vannak, akiknek csak az számít, hogy a lány külsőre jól nézzen ki.

2015. nov. 15. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!