Csak engem keserít el, hogy a lányok többsége inkább választ egy értelmileg alacsonyabb szinten álló, erőszakosságra inkább hajlaosabb párt magának, mint egy értelmes, rendes fiút?
Én pedig a 23-as válaszolónak üzenem, hogy Ausztriában élek, szóval erről ennyit.A másik meg, hogy a diplomást úgy értettem hogy intelligens, okos...
Ja, és nem nevezném magam pénzéhesnek, mivel lett volna lehetőségem összejönni egy pénzes, de alacsony agyi szintű sráccal, azonban nem tettem....
Akkor részben elnézést kell kérnem. Bár mondjuk a világ bármelyik részén élhetsz az nem elfogadható hogy egy darab papír alapján ítélsz meg embereket. Több okból sem, a legnagyobb zsenik alapból zseninek születnek és nem egy diploma teszi azzá őket. Mondjuk ha Albert Einstein-nek soha nem lett volna lehetősége tanulni, valószínűsítem hogy a zsenialitása akkor is utat talált volna magának és ma akkor is lenne egy Einsten-je a világnak.
De hogy a kérdéshez is hozzá szóljak, én például átlagon felüli intelligenciával rendelkezem, mégse álmodhattam soha diplomáról(alkoholista szülők, rossz anyagi körülmények). Ennek ellenére rendes normális ember vált belőlem van egy rendes állásom, életemben egy napot nem voltam táppénzen. Lehetőségeimhez mérten megpróbálok mindig kedves, udvarias, segítőkész lenni, akivel csak tudok. Nem dohányzom, nem iszom alkoholt. És mit értem el mindezzel 30 évesen nincs egy normális kapcsolatom és nem is nagyon volt. Hogy miért is, nem mert tizen éves korban menőbb, volt a csajoknál "Józsika" mert ő már 12 évesen dohányzik meg iszik. Huszon évesen pedig többre értékelték a lányok, azt akinek anyuci, apuci megvette az autót, lakást, vagy azt aki részegen kukákat borogatott az utcán mert ahhoz annyira keménynek kell lenni, hogy az menő.
Szóval igazat kell adnom a kérdezőnek!
Egyáltalán nem igaz, hogy a lányoknak csak a külső számít, sokaknak igenis fontos, hogy a fiúnak legyen esze.
Egyébként fordítva is előfordul ilyen, mert sajnos fiúk közül is vannak, akiknek csak az számít, hogy a lány külsőre jól nézzen ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!