Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Gáz ha egy lány ír rá...

Fiúk! Gáz ha egy lány ír rá egy fiúra?

Figyelt kérdés
AZ a helyzet hogy tudtam hogy bejövök ennek a srácnak és kavartunk egy buliba, utána meg rám írt hogy megbántam-e mert ő nem bánt meg semmit. Azért kéne hogy beszéljek vele mert nem tudom eldönteni hogy szeretnék-e tőle többet vagy ő szeretne-e tőlem.
2013. jún. 23. 23:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

De akkor nem kavartatok. Én úgy ismerem a kavarni szót, hogy két ember "kóstolgatja egymást" és ebben benne van a szex is. Lehet más kiadású a kézikönyvem. :D

Szóval annyi van, hogy nem tudod, hogy szeretnél-e tőle többet, és örülnél neki, ha ő elkezdene teperni érted, hogy meglásd végül megkedvelnéd-e. Hát ez férfira nézve sz*r helyzet, de végülis megértem miért akarod. Írj csak rá nekem például bejönne ha a lány akivel "kavartam vagy olyasmi" rámírna. Akkor máris elkezdenék hajtani rá persze csak ha bejön.

2013. jún. 23. 23:31
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát ha alkoholos filcel akkor igen, a lényeg hogy utána le lehessen mosni.
2013. jún. 23. 23:40
 13/14 A kérdező kommentje:
Ez nem segített sokat de legalább röhögtem... köcce :)
2013. jún. 23. 23:44
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát én örülnék ha rámírna egy lány
2013. jún. 24. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!