Mi a legjobb módja annak, hogy megismerjünk valakit akit csak látásból ismerünk?
A "szia" az nem nyomulós mondjuk.
Kérdezd meg hogy van, merre megy ma, mit csinál még ma, kérdezd olyan dologról ami tudod, hogy hobbija, vagy akár kérdezd meg tőle, hogy fektetett-e már kábelt ma.
Én neten írtam annak a csajnak akit minden reggel láttam a buszmegállóban..szerintem nem volt gáz,sőt ezután minden reggel beszéltünk,de végül nem lett belőle semmi.2x elhívtam ,1. apjánál van,2. rossz idő...
Harmadszorra most hívtam el,de nem keresett mindig én kerestem,hagytam a fenébe-tiltólista-
Bocsi az offért!
Amúgy szerintem nyugodtan ráírhatsz,én örülnék ha egy csaj rám írna,aki nekem tetszik.
Pl. : Szia,tudod ki vagyok?(Kicsit hülye kérdés,de szerintem nem gáz..)
Vagy egy kicsit nyomulós :D : Szia,élőben nem ismersz fel hogy beszéljük? :D
Én ettől zavarba lennék de örülnék,hogy legalább valamit a csaj írt.Sok sikert.
második: ki vagy te? :D
harmadik: hát igen, ha tetszik az a személy akkor biztos, hogy örülünk neki, csak akkor nem, ha fordított a helyzet, ez a gond :)
Második vagyok!
Mikor elkezdtem olvasni a kérdésed komolyan azt hittem,hogy rólam irsz,csak a folytatás nem az! :)
3. vagyok
Igen,de én olyannak nem likeolom a képét aki nem jön be szóval,szerintem nyugodtan írhatsz neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!