Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi a legjobb módja annak,...

Mi a legjobb módja annak, hogy megismerjünk valakit akit csak látásból ismerünk?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel egy helyen lakunk (bár én is keveset vagyok otthon, ő még kevesebbet), és kb. csak onnan ismerjük egymást így látásból, éppen csak tudjuk hogy létezik a másik, sosem beszéltünk. Már pár hónapja is hogy felfigyeltem rá, hogy szimpatikus nekem és úgy érzem jól kijönnénk, azt tudom hogy nincs barátnője, de így, ráadásul lány létemre nem tudok mit csinálni. Tudom amúgy hogy ez elég tipikus szituáció, de megszólítani nem is merem egyrészt, másrészt nem is tudom mit mondhatnék neki ami nem átlátszó leszólítós duma, harmadrészt tényleg ritkán találkozunk. Interneten megintcsak hülyén jönne ki, a közösségi oldalon az ismerősöm, sőt néha nyom 1-1 tetsziket de szerintem ha ráírunk egy idegenre vagy akár leszólítjuk, az mindig olyan túl direkt. Tudom, ez most eléggé úgy tűnik hogy nekem semmi sem jó, ezért is várom az ötleteket, hogy esetleg mit tehetnék, vagy ha voltatok hasonló helyzetben akkor mit tettetek, vagy mit tennétek, mi az a "szöveg" vagy épp cselekedt ami nem nyomulós. Kort nem szeretnék írni, 18 felett vagyunk annyi elég, viszont idősebb tőlem picit többel mint a megszokott korkülönbség, ez is kicsit eltántorít.
2013. jún. 23. 20:23
 1/9 anonim ***** válasza:
46%

A "szia" az nem nyomulós mondjuk.

Kérdezd meg hogy van, merre megy ma, mit csinál még ma, kérdezd olyan dologról ami tudod, hogy hobbija, vagy akár kérdezd meg tőle, hogy fektetett-e már kábelt ma.

2013. jún. 23. 20:27
 2/9 A kérdező kommentje:
Na de ha sosem beszéltem vele, elég fura hgy hirtelen megkérdezem, hogy van, nem?
2013. jún. 23. 20:36
 3/9 anonim ***** válasza:
46%
Te most rólam irsz?
2013. jún. 23. 20:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én neten írtam annak a csajnak akit minden reggel láttam a buszmegállóban..szerintem nem volt gáz,sőt ezután minden reggel beszéltünk,de végül nem lett belőle semmi.2x elhívtam ,1. apjánál van,2. rossz idő...

Harmadszorra most hívtam el,de nem keresett mindig én kerestem,hagytam a fenébe-tiltólista-

Bocsi az offért!

Amúgy szerintem nyugodtan ráírhatsz,én örülnék ha egy csaj rám írna,aki nekem tetszik.

Pl. : Szia,tudod ki vagyok?(Kicsit hülye kérdés,de szerintem nem gáz..)

Vagy egy kicsit nyomulós :D : Szia,élőben nem ismersz fel hogy beszéljük? :D

Én ettől zavarba lennék de örülnék,hogy legalább valamit a csaj írt.Sok sikert.

2013. jún. 23. 20:48
 5/9 A kérdező kommentje:

második: ki vagy te? :D

harmadik: hát igen, ha tetszik az a személy akkor biztos, hogy örülünk neki, csak akkor nem, ha fordított a helyzet, ez a gond :)

2013. jún. 23. 20:56
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Második vagyok!

Mikor elkezdtem olvasni a kérdésed komolyan azt hittem,hogy rólam irsz,csak a folytatás nem az! :)

2013. jún. 23. 21:15
 7/9 A kérdező kommentje:
elég kicsi lenne a világ :)
2013. jún. 23. 21:17
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

3. vagyok

Igen,de én olyannak nem likeolom a képét aki nem jön be szóval,szerintem nyugodtan írhatsz neki :)

2013. jún. 23. 21:30
 9/9 A kérdező kommentje:
hmm, ebbe még bele sem gondoltam, köszi :)
2013. jún. 23. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!