Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Chat.hun megéri ismerkedni...

Chat.hun megéri ismerkedni randi céljából? 21/f

Figyelt kérdés
Vagy eléggé nem lehet tudni kiféle miféle az illető? Esetleg sok az unatkozó aberrált? Valaki tapasztalat?

2013. jún. 23. 12:38
 1/7 anonim ***** válasza:

én egyszer 13 évesen ott összeismerkedtem egy fiúval, majd msneztünk és jártunk 2 hétig( de az olyan járás volt hogy 2x találkoztunk, és szájrapuszi volt a max) ma meg már egy suliba járunk :)

de amúgy hát nem tudom hogy a lányok milyenek ott, de a fiúk eléggé parasztok..:D

2013. jún. 23. 12:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Semmit nem tudsz róla, még az is lehet, hogy fiú az a lány, akivel te beszélsz. Én kipróbáltam, milyen, ha lányként regisztrálok :)
2013. jún. 23. 12:41
 3/7 A kérdező kommentje:
Akkor nem éri meg regisztrálni?
2013. jún. 23. 12:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Én kb. 15 évvel ezelőtt próbálkoztam anno chat-tel, de már akkor is csak kamugépek voltak fent. Sok lány meg eleve pasi, csak lány névvel. Részemről totális időpocsékolásnak tartom, de ettől függetlenül hallottam, hogy van aki sikeres.

A társkeresőket jobban ajánlom. Ott sem nagy a sikerességi ráta, de mindenképpen magasabb. És ne 5 nap alatt akarj párt találni. Van, hogy hónapokig nem lesz normális ott sem, de ezt a dolgot erőltetni sem lehet.

2013. jún. 23. 13:03
 5/7 anonim ***** válasza:
szerintem próbáld ki... engem is értek már csodák, azóta is jóban vagyok emberekkel!;)
2013. jún. 23. 13:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Epp most neztem fel, mert unatkozok, es ilyenkor remelem, hogy talalok egy ertelmes embert, akivel lehet dumalni egyet, de tevedtem. Megint.

Ott intelligencia nincs, ez tuti.

22L

2013. jún. 23. 22:53
 7/7 anonim válasza:

1-2 barátot szereztem ott, ismerkedtem velük, és tartom a kapcsolatot a mai napig, így azt javaslom, hogy ne konkrétan társkeresésre használd mert arra nem igazán jó. Rengeteg a kamu ember, és bevallom én is kipróbáltam anno hogy milyen fiúként :D

18/l

2013. júl. 6. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!