Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Én vagyok az egyetlen fiatal...

Én vagyok az egyetlen fiatal a magyar társadalomban, aki egyértelműen igazolja, hogy a magyar kasztrendeszer igenis létezik a párkeresésben?

Figyelt kérdés
Az összes szép lány rondának nevezett, akiknél bepróbálkoztam vagy egyértelműen, érdekes arckifejezéssel, undorral jeleztek, hogy nem vagyok a esete és kopjak le. Ezután gondoltam egyet és kipróbáltam, hogy vajoan a nem vonzó lányok is így reagálnak-e? Nos nagy részben igen, még a túlsúlyos, egy fiú rajongóval sem rendelkező lányok között is voltak olyanok, akik külsőmet látva azt mondták, hogy ne kíváncsiak rám többet, mondjuk úgy szó nélkül tiltotta egy kettő, mások csak nem válaszolak soha többet, emberszámba sem vettek, ahogy ez alányoknál már annyira bevett szokás jó módukban. De találtam pár nem vonzó lányt, aki azt mondta helyes vagyok, persze nem mondanám, hogy hú, de lelkesen voltak, talán egy-kettő akinek már midnegy ki csak fiú legyen, na azok jöttek minden hülyeséggel, hogy végre együtt legyünk, persze a táv közbe szólt, lévén ezek többnyire facebookon zajlott kísérletek voltak, ritkán kint a városban, de azt inkáb ba szép lányokkal, bár két kövér lány ott is a pofámba röhögött, mintha ők értékes szépségek lennének. Szóval több éves terepbeli tapasztalataim után én már tudom, hogy létezik a kasztrendszer, csúny a csúnyához, szép a széphez való. Én nem vagyok így boldog, ezért úgy döntöttem prostizni fogok, a pénzemért legalább szexelhetek olyannal is, akihez tudok vonzódni, éljenek a prostik!

2013. jún. 22. 19:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
94%
Te ilyen elmebeteg vagy? Aki külső alapján ítél, az miért várja, hogy más ne az alapján ítéljen? Ez az életcélod? Hogy mások életét tönkretedd? Gratulálok. És mit vársz ezek után? Hogy téged egy akármilyen lány szeressen? Benned mit lehetne szeretni?
2013. jún. 22. 20:09
 12/14 anonim ***** válasza:
92%
Nem azért koptattak le, mert ronda vagy, hanem mert ilyen kicsinyes, dedós pszichopata. Szerencséjük van azoknak a lányoknak, akik nem kezdtek veled, az életükkel játszottak volna
2013. jún. 22. 20:24
 13/14 anonim ***** válasza:
Az elsőnek üzenem:Én végigolvastam de megbántam.
2013. jún. 23. 21:11
 14/14 anonim ***** válasza:
Úristen xDD. Figyelj nálunk hogy történt a barátommal! Barátnőimmel anno elmentünk Balatonra bulizni. Fiatal koromban őszintén megmondom, hogy sajnos sok mindenkivel lefeküdtem, ezek voltak az egyéjszakás kalandok. Aznap viszont úgy döntöttem, hogy nem adom magam olyan könnyen...a mostani párom leült mellém, és nekiálltunk beszélgetni tök általános dolgokról, majd ő magáról, én magamról...és tudod én is furcsán néztem rá először, mert nem volt az esetem!!! Én őszintén elmondtam neki ezt, hogy a belsőjéért bármit megadnék, de nem tetszik a külső. Ő erre azt válaszolta, hogy megszokta, de adjak neki még egy esélyt. Adtam. A külsején önmagától változtatott, stílusos ruhákra cserélte le a ruhatárát, és lehozta nekem a csillagokat is, ez volt a legfontosabb!!! :) Végre valaki, akinek nem csak szexre kellettem!!! Imádom mind a mai napig!!!
2013. jún. 26. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!