Egy mosolytól is képes vagyok elolvadni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Bármilyen helyzetben vagyok és akár ismerősről,akár idegenről van szó,elég egy kedves szó,egy apró mosoly és máris a ?közös életünket? tervezgetem. Lehet valamit tenni ellene?2013. jún. 22. 15:33
1/12 I love csillagánizs válasza:
ilyen időben én is elolvadok mindentől
2/12 anonim válasza:
hát egy őszinte mosolytól nincs motiválóbb :)
de szerintem fiú vagy jól mondom?
3/12 anonim válasza:
Ha fiú vagy akkor gáz, ha lány akkor nem az.
Lehet szeretethiányos vagy.
4/12 anonim válasza:
Ne tegyél semmit ellene. Sokkal jobb az optimizmus, mint örökké elégedetlen, életunt, reményvesztett pesszimistának lenni.
5/12 anonim válasza:
Azért próbálj kicsit erősebb akaratú lenni mert így bármelyik félnótás gyökér az ágynak dönthet majd később.
És az neked nem jó főleg ha ilyen az az "őszinte" mosoly
6/12 anonim válasza:
Hát,van akire könnyebb hatni...
Rám pl nehéz.
7/12 anonim válasza:
jaj de édes vagy :) leszel a feleségem :)?
elolvadtál :)?
(ezt csak akkor vedd figyelembe ha nő nemű vagy)
am nincs ezzel gond, csak vigyáz hogy ne használjanak ki..
8/12 A kérdező kommentje:
Lány vagyok. :) nekem sem azzal van leginkább bajom,hogy ?ilyen vagyok?,hanem hogy mindig az derül ki,hogy a másik azt a mosolyt nem úgy értette,mint ahogy én vettem stb...
2013. jún. 22. 15:40
9/12 anonim válasza:
hát.. ne tervezz túl előre párkapcsolatok terén o.o
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!