Van itt komoly kapcsolatra vágyó, de elkeseredett, peches lány?
Ti miért nem tudtatok eddig komoly kapcsolatot összehozni? Érdekelnek az ilyen lányok :)
22/F, Bp
Már jó párszor megkérdezték ezt tőlem, de azt hiszem nem tudnék rá konkrét választ adni.
Eddig akikkel megismerkedtem sokféle ok miatt nem jött össze semmi. Volt akihez nem vonzódtam egyáltalán, se lelkileg se testileg. Volt aki túl idős volt hozzám (nem kell itt most orbitális korkülönbségre gondolni, egyszerűen csak úgy véltem jelen életszakaszomat tekintve nem fél bele az a 6-7 év). Volt olyan is aki elsőre rendes volt aztán meg kiderült, hogy jó nagy paraszt. Volt aki túl messze lakott tőlem. Stb... stb...
Az az igazság, hogy én 1000 férfi közül is kitudom választani azt az 1-et akit nem kéne. Nem tudom miért. Lehet nem merek belevágni egy kapcsolatba, mert ami azt illeti nem tartom magamat "jó partinak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!