Hol és kikkel ismerkednek az itteni általánosítást kedvelő pasik, hogy ilyen borzalmas nőket ismernek meg?
Eddig ahol próbálkoztam - fesztivál(30-40),kirándulások/nyaralás(6-7),pár koncerten (2-3),egyszer buszon és egyszer egy házi bulin. Szóval vegyük,hogy sacc/kb 50 csaj két és fél év alatt,ami a szociális képességeimet beszámítva rohadt nagy teljesítmény nekem,nem mintha sokra mentem volna vele. Elutasítások közt volt a "durván elküld a francba" eset,a "bocs,de van barátom",a "bocs,de leszbikus vagyok",a "bocs,de nem vagy az esetem",a "bocs,de a barátnőimmel vagyok" és a személyes kedvencem az "úgy teszek,mintha itt sem lennél" technika.
Diszkóba nem járok,mert a "zene" max 5 perc alatt megeszi az agyam,egyetem kilőve(nem megyek továbbtanulni),a vallási csoportokról meg annyit,hogy akkor lássak templomot,mikor a hátam közepét.
Sok mai lány már arra sem képes, hogy visszaköszönjön!
Amúgy nagy taplónak tartom Majkát, de kivételesen nagyon igaza volt, amikor egyszer kifakadt!
12,13
Azért megnézném hogy néztek ki ezek a lányok :D
16 os
Nem csak szép, de olyan stílusú öltözködés, smink, stb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!