Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol és kikkel ismerkednek az...

Hol és kikkel ismerkednek az itteni általánosítást kedvelő pasik, hogy ilyen borzalmas nőket ismernek meg?

Figyelt kérdés
Nem értem ezeket a fiúkat, akik ilyeneket irogatnak, hogy a nőknek csak a helyesek kellenek, a nagy méret fontos, magas fizetésű pasik stb. mintha minden csinos nő ilyen felszínes lenne. Pedig, akiket én ismerek az egyetemről, vallási közösségből, baráti társaságból ismerős nők teljesen mások, normális értékeket szerető lányok.
2013. jún. 21. 20:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
7: Ez nem igaz. Nekem pl. 244 rossz tapasztalatom van.
2013. jún. 21. 21:17
 12/18 LeftBehind ***** válasza:

Eddig ahol próbálkoztam - fesztivál(30-40),kirándulások/nyaralás(6-7),pár koncerten (2-3),egyszer buszon és egyszer egy házi bulin. Szóval vegyük,hogy sacc/kb 50 csaj két és fél év alatt,ami a szociális képességeimet beszámítva rohadt nagy teljesítmény nekem,nem mintha sokra mentem volna vele. Elutasítások közt volt a "durván elküld a francba" eset,a "bocs,de van barátom",a "bocs,de leszbikus vagyok",a "bocs,de nem vagy az esetem",a "bocs,de a barátnőimmel vagyok" és a személyes kedvencem az "úgy teszek,mintha itt sem lennél" technika.

Diszkóba nem járok,mert a "zene" max 5 perc alatt megeszi az agyam,egyetem kilőve(nem megyek továbbtanulni),a vallási csoportokról meg annyit,hogy akkor lássak templomot,mikor a hátam közepét.

2013. jún. 21. 21:27
 13/18 anonim ***** válasza:
Én is kb. mindent beleszámítba kb. 50-60lánynál próbálkozhattam eddig, neten és élőben, személyesen egyaránt. Többség elég közömbös volt meg flegma. Kaptam olyat, hogy fúj, de nagy orrom van, kopjak le, vagy hívj a abiztonsági őrt, meg olyat is, hogy a mai fiúk nem mernek leszólítani, és szívesen haverkodik velem, de van barátja, így nema kar semmi többet. A legtöbb élből belökte, hogy nem ismerkedik, van barátja és húzott el, mintha valami leprás lennék. Voltak gonosz nézésű lányok is, akik nem szóltak semmit, meg van a másik típusa ezeknek, aki tényleg levegőnek nézett, amikor egy sziát benyomtam. Hihetetlen mennyire el vannak szállva a mai csajok és igen, minket azok a lányok bosszantanak, akik annyira sem tisztelne, hogy ember módjára elbeszélgessenek legalább velünk. Senki sem kéri, hogy járjon velem, de leglaább tiszteljen úgy, mint más embertársait és ne mint egy csöves, kis alsóbbrendű senkit.
2013. jún. 21. 23:56
 14/18 anonim ***** válasza:

Sok mai lány már arra sem képes, hogy visszaköszönjön!

Amúgy nagy taplónak tartom Majkát, de kivételesen nagyon igaza volt, amikor egyszer kifakadt!

http://www.youtube.com/watch?v=-qLLkRR3K1s

2013. jún. 22. 00:27
 15/18 A kérdező kommentje:

12,13

Azért megnézném hogy néztek ki ezek a lányok :D

2013. jún. 22. 00:31
 16/18 anonim ***** válasza:
Mire gondolsz kérdező? hogy túl szépek voltak-e vagy valami másra?
2013. jún. 22. 00:36
 17/18 A kérdező kommentje:

16 os

Nem csak szép, de olyan stílusú öltözködés, smink, stb :)

2013. jún. 22. 00:39
 18/18 LeftBehind ***** válasza:
Ha a plázacicákra gondolsz,akkor közlöm hogy egy se volt ilyen.
2013. jún. 22. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!