Létezik, van itt fiú?
Figyelt kérdés
szeretnék egy kedves. bács-kiskun megyei fiút találni. Ideál: Kedves őszinte, aranyos, cuki, romantikus, csókkirály, szeret hülyülni!! <33 Kor: 12-14 év!! Írj privit ha ilyesmi vagy!2013. jún. 21. 18:36
2/11 anonim válasza:
Miért hiszitek azt hogy ez társ kereső oldal?
4/11 anonim válasza:
<33333333333333333333333333333
Nem társkereső mo.
Csókkirály...meg minden hát perszehogyne
Menj babázni vagy ásózd fel a kertet
6/11 anonim válasza:
Azért beszarok. Én 19 vagyok, és még sose volt senkim (igaz, ez a másik negatív véglet), erre 12 évesen azt hiszik, hogy már férjhez kell menniük. Dafuq?
7/11 anonim válasza:
Ez most komolyan úgy hangzik, mintha te -kérdező- egy transzvesztita pedofil lennél XD
Ha meg 12 éves vagy, akkor szívesen illetnélek most az 'r' betűs jelzővel <3
Nem léteznek fiúk. Nincsenek itt fiúk.
8/11 anonim válasza:
Én bács-kiskun megyébe élek :D tte hollaksz ? :D
9/11 anonim válasza:
Te vagy az a 152 centi magas 45 kilogrammos debella, aki feltett egy másik kérdést is majdnem ugyanezzel a szöveggel. Még mindig full gáz vagy.
10/11 anonim válasza:
Amm nincs bizonyíték. ÉS megjegyzem: az izom többet nyom, mint a zsír, szóval nem biztos, hogy ahogy te mondtad, debella...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!