Hol vannak az ilyen lányok?
jójójóóóó, bocsánat:D ez csak egy személyes rossz tapasztalat nyomán böki a szemem:D 15 évesen nyáron volt egy 14 éves barátnőm.. messze lakott, de szeptembertől a szosmzéd utcában kezdett volna sulit... hát augusztus közepén nem elvitte egy 18-9 éves srác?:O:D hogy rohadjon meg:D és persze 16 évesen már 22-25 évesek is szóba jönnek manapság..
csak nem tartom reálisnak a dolgot, elvégre egészen más világban él a kettő, és a múlt időből véve Neked sem működött (elvégre vége:D)
de persze végeredményben nem rossz, csak egy 16 éves fiút pl bánt, ha egy lánynál neki esélye sincs, és jön egy 20 éves fickó, simán az ujja köré tekeri a lánykát, 2 hét alatt megdugja, aztán vagy együtt vannak, vagy nem...
bár az igazat megvallva most, 19 évesen, már én is látom, hogy milyen marha egyszerű 15-6 éves lányokat megszédíteni:D
bocsánat a múlt időért :D 3 éve volt ez és még mindig tart :D
próbálkoztam én akkor is korombelieknél, de hiába :/ kicsit éretlenek és gyerekesek voltak még hozzám, így imponált a párom érettebb felfogása :D :D
De van akinek megfelel a saját korosztálya, sőt én is az idősebb pasi ellen voltam, amíg nem találkoztam vele és nem tapasztaltam meg, hogy mennyivel többre becsül, mint az előzőek :D de lehet, hogy csak nekem voltak rossz tapasztalataim a korombeliekkel :D
akkor jól számolom, hogy 19-23 vagytok? nem írtál konkrét kort, de az "ilyen idősen" alatt gondolom 16ot értesz:)
egyébként akkor bocsánatot kérek:) de azért makacs módon csak a "kivételek" kategóriába teszlek;):D boldogságot!:)
és nem bánkódok a csaj miatt, azóta volt 3 másik, és a negyedikkel nemrég töltöttük a 2 évet.. évfolyamtársam volt 5 évig, és csak a 6. évben ismertem meg:D
26.osnak :D
jól számolod :) :D semmi gond :) még 4 osztálytársamnál is ez a felállás volt illetve 3nál még mindig van :) de lehet amúgy mi vagyunk kisebbségbe, ezt nem tudom :D kedves vagy, köszönöm :)
na az szuper :D látod jobb is, hogy az előző csaj lelépett :D sok boldogságot nektek is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!