Hogyan szedjek fel egy nagyon jó csajt?
Figyelt kérdés
ha én pasiba egy 1-10-es skálán olyan 6-7-es vagyok... akkor ő csajba kb. 8-9 :)2013. jún. 21. 09:35
12/20 anonim válasza:
13/20 A kérdező kommentje:
11/12 Mit számít hogy merre lakom?
2013. dec. 31. 20:35
14/20 anonim válasza:
Pl ugy hogy nem hasznalod ki ! Kedves vagy vele ...es nem csak akkor vagy vele kedves meg szereted mikor kettesben vagytok hanem akkor is amikor a haverjaiddal vagy....Megbizol enne es tiszteled ! Aztan a tobbi menni fog :D 20/N
15/20 anonim válasza:
en nagyon jo vagyok de engem nem lehet felszedni csak megkapni v szerezni v megba@@ni
16/20 anonim válasza:
Mint bárki mást, csak ilyenkor rájön az emberre az 5 perc, és elkezd kalkulálni, meg elgondolkozik azon, hogy "van esélyem", holott ezért nincs, mert meg sem próbálod. Emberek ők is, mitől félsz?
17/20 anonim válasza:
Kedves szavakkal, aranyos kérdésekkel, és esetleg egy kis shopp-al
:)
18/20 anonim válasza:
virítsd neki a lóvét, úgyis csak arra mennek az ilyenek (meg a többi is)
19/20 anonim válasza:
Kedves utolsó, én is csaj vagyok, de ettől függetlenül utálom a shopping-olást! Főleg ruha esetén!
Kedves kérdező! Velem a lányokról nyugodtam beszélgethetsz, kérdezhetsz! Egykorúak vagyunk! És te is segíthetnél nekem.
Az osztályban van egy fiú aki nagyon bejön nekem és nem tudom hogy csak szépen lassan közeledjek hozzá, vagy egyenesen a szemébe mondjam az igazat. Te melyiket szereted jobban? Kérlek válaszolj fontos! Igaz , hogy nyáriszünet van de ettől függetlenül minden nap látom őt! SÜRGŐS!
20/20 anonim válasza:
Figyi! Keress másik pasit, ne az osztájból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!