Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek hogy sikerüljön...

Mit tegyek hogy sikerüljön végre összejönnöm vele?

Figyelt kérdés
Megismertem 10 hónapja egy lányt akivel elég szoros lett a kapcsolatunk mostanában. Egész eddig barátként kezeltük egymást de mostanában többet érzek iránta mint barátság. Vannak arra utaló jelek hogy ő is szeretné ha összejönnénk de bizonytalan az egészben. Folyton azzal jön hogy nem szeretne elveszíteni mert szeret és nagyon örül hogy ennyire megismert. Ismerem annyira hogy tudjam ő is szeretné ha összejönnénk de nagyon furcsa a helyzetünk. Neki még egyáltalán nem volt semmiféle kapcsolata ezért engem is elbizonytalanít..De szeretem és nem tudom hogyan lépjek tovább hogy afelé hogy összejöhessek vele..Mit tegyek? nem akarok túlságosan nyomulni..segítsetek kérlek titeket

2013. jún. 19. 23:17
 1/4 anonim válasza:

ha a lany nem biztos benne ne eroltetsd. ha azt mondta h nem akar elvesziteni (mmint a baratsagot ugye) akkor tartsd tiszteletben. Ha ossze akarsz jonni vele de ki akarsz lenpi a barat zonabol akkor szervezzetek sok kozos programot. De pontosan ugy idozits es keszits el mindent hogyromantikus legyen. ez a lenyeg. tehat ha nem csak barat akarsz lenni nala akkor delutani strand vagy mozi vagy kirandulast hanyagold! es helyette szervezz esti programokat. pl romantikus vacsora egy etteremben.

a legfontosabb h ereztesd vele hogy KELL neked. bokolj neki folyton es ajandekot is vegyel.... sok sikert a lanyhoz! remelem segitettem. Lany vagyok en is

2013. jún. 20. 00:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Az előző véleményt b@szhatod. Látszik, hogy lány írta.

Légy vele határozott, amilyen ő nem. Neked kell akarnod, ennek pedig akadálya is lehet az ha csak udvariasan szóban kifejted neki. Magadban kell keresned hogy, hogy jöjjetek össze. Ez a "10 hónapja ismerem" meg átlátsz. Leírhatnád, hogy suliból ismered!

2013. jún. 20. 01:45
 3/4 anonim válasza:
kedves 2. kommentelo. olvasd at meg parszor. utana kritizalj vagy utana se.
2013. júl. 6. 15:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Mármint részben bullshit amit leírtál, hogy legyél így kedves meg így romantikus. Na persze.
2013. júl. 7. 04:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!