Tüng. kérdése:
Tetszik egy lány, bejelöltem facen stb. Mi lesz?
Figyelt kérdés
Tehát ask.fmen elolvastam a válaszait, nem ribanc szerencsére, és a stílusa is tetszik, meg maga ő is. Írtam névtelenül egyet kettőt, majd bejelöltem facebookon, visszajelölt, és annyit írtam neki, hogy "Szia! Nincs kedved ismerkedni?:D" megse nézte... most mivan?:D2013. jún. 17. 13:08
1/13 anonim válasza:
Komolyan behányok a mai fiataloktól.
2/13 anonim válasza:
személyesen luxus lenne ismerkedni? állj fel a gép elől, azt menj ki az utcára.. hogy várod, hogy legyen valakid, ha gép előtt ülsz?
4/13 A kérdező kommentje:
25 kmre lakik tőlem, azért nem állok fel és lépek át hozzá csak úgy...
2013. jún. 17. 13:12
5/13 anonim válasza:
jaj te, bele ne halj 25 km-re.. az kb. félóra, busszal meg max. 40 perc.. hát, ha ennyit nem vagy képes rááldozni egy ismerkedésre, akkor meg is érdemled, hogy ne legyen senkid..
6/13 anonim válasza:
Lehet,hogy csak nem nézte meg,telóról volt,lassú a nete,stb.!
Ne add fel! :D
8/13 anonim válasza:
lehet hogy megnézte csak olvasatlannak jelölte:/:)
9/13 A kérdező kommentje:
Kapok hideget, meleget...Iskola idő van, mindjárt vizsgázok és ismeretlenbe nem fogok bemenni a városba csak úgy, nem is ismer, csak én hallottam egyet, kettőt róla, egyébként most megnézte, de ki is lépett! Állítólag ismerőseimnek sincs fent, lehet, hogy simán leszar, vagy el kellett mennie:P
2013. jún. 17. 13:23
10/13 anonim válasza:
hát akkor kérdezd meg askon hogy miért nem válaszol fb-n? ha ott sem ír, akkor hagyd őt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!