Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért ilyen minden szép,...

Miért ilyen minden szép, vonzó lány, akinél bepróbálkozom?

Figyelt kérdés
Flegmák, lenézőek, látszik rajtuk, hogy el vannak szállva, egoisták, beképzeltek, annyir anem is vonzanak így már, hiába tetszettek külsőre, nekem jellemre nem kellenek ilyen lányok. Én olyan lányt keresek, aki aranyos, bájos, picike, kedves, megértő, visszahúzódó, kicsit félénk, odabújós, szeretgetős típus, de ilyet meg sosem fogtam ki, pedig volt már, hogy láttam ilyen lányt buszon, látszott rajta, hogy félénk és folyton szemeztünk, de a pechem, hogy buszon meg sok ember előtt nem merek odamenni a lányokhoz, csak azokhoz a lányokhoz merek valamiért odamenni, akik körül nincsen tömeg, de a legjobb, ha senki más rajta kívül. Szóval nem tudom már, hogy most minden szép lány ilyen rossz lenne jellemre? HOl vannak az kis szeretnivaló, kedves angyalkák?:)
2013. jún. 16. 20:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem látod rajtuk,hogy ilyenek.Legtöbbön lehet látni.A gesztusaiból mozgásából.

De nem minden szép lány ilyen

2013. jún. 16. 20:50
 2/11 anonim ***** válasza:
Elsőnek iagza van :) Nem minden szép lány ilyen,csak jónál kell próbáloznod
2013. jún. 16. 20:52
 3/11 anonim ***** válasza:
Én nagyon sok szép lányt ismerek aki teljesen jó fej, aranyos, laza, vicces. De vannak kivételek valószínűleg te ilyenekbe futottál bele és ezek hagytak benned mély nyomot.
 4/11 anonim ***** válasza:

*igaza

*próbálkoznod

:D

5/11 anonim ***** válasza:
A "kis cuki, bújós, félénk" csajok a legálszentebb hülye p.csák. Főleg, mikor az idióta egyetemista tök érdektelen csajok szinte megeszik a pasijukat a buszon, miközben téged figyelnek, hogy megmutassák, végre valaki szóba állt velük:D
2013. jún. 16. 20:56
 6/11 anonim ***** válasza:
Neked nyilván azok a szép lányok, akik magukra kennek tonna számú sminket, felvesznek magukra kirívó cuccokat, valamint festetik a hajukat. Hm. Láttál már olyan lányt, aki nem ken magára semmit, teljesen természetes? Nem mi? Na azok a valójában szépek, csak senki nem veszi őket észre, mert "kicsit" is másabbak a tucatnál. Ennyi az én véleményem, köszi.
2013. jún. 16. 21:01
 7/11 anonim ***** válasza:

szépek között is vannak ilyenek, pl. én, de nekem foglalt a szívem:)

amúgy ha buszon nem mersz odamenni, miért nem lesed meg, hogy hol száll le? te is leszállsz és kedvesen odamész, esélyt kell adni magadnak ;)

2013. jún. 16. 21:39
 8/11 anonim ***** válasza:

utolso sajnallak mert nagyon csunya lehetsz.:D

amugy a kerdesre visszaterve szerintem a szep lanyok valahogy tul fogjak elni hogy nem kellenek neked, ha egyeltalan tudjak hogy letezel.:D

2013. jún. 16. 21:40
 9/11 anonim ***** válasza:
asszem nem ezt mondanád, ha látnál öcsi ;)
2013. jún. 16. 21:59
 10/11 anonim ***** válasza:
asszem de, battya
2013. jún. 16. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!