Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok/hölgyek! Mi a véleménye...

Lányok/hölgyek! Mi a véleményetek a színes szókinccsel rendelkező srácokról?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, néhány ismerősöm szerint változtatnom kellene a beszédstílusomon. Például a ,,meghívhatlak" helyett valamennyiszer ,,meginvitálhatlak"-ot használok, szeretek minél ,,ízesebben,, beszélni. Volt olyan hölgy, akinek ez nagyon tetszett, de nem tudom, hogy általánosságban zavaró-e ismerkedésnél.

2013. jún. 16. 16:13
1 2
 1/13 Zakathol ***** válasza:
90%

Ismerek olyan srácot aki így beszél, csak szerencsétlen annyira nyomoronc, hogy sokszor túlzásba viszi, túlkomplikálja a mondatokat, így sutának tűnik sokszor a beszéde.

Alapvetően jó dolog ez, hogy szépen beszélsz, de ne meg kell találni a helyes "utat".

2013. jún. 16. 16:16
 2/13 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem az, aki ilyen fiatalon ilyen szépen tud beszélni, irigylésre méltó. Amúgy nekem nagyon tetszik, és ha megfogadsz egy tanácsot, azt javaslom, ne foglalkozz az olyan emberekkel, akik azt mondják,hogy változtatnod kellene. Csak irigykednek.
2013. jún. 16. 16:17
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
A kevesebb néha több.
2013. jún. 16. 16:17
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Mértékkel még vicces is lehet.
2013. jún. 16. 16:18
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

igen én szeretem, elég magas intelligenciát jelez, ami számomra vonzó :) jó, mondjuk attól is függ, hogy amúgy milyen a stílusod, de ha amúgy laza vagy, csak szereted ezeket a szavakat használni akkor teljesen oké :)

20L

2013. jún. 16. 16:20
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
ritka az ilyen, szóval ne foglalkozzál senkivel, a helyzetből adódóan, fogod tudni mikor és hogyan fogalmazzál, N
2013. jún. 16. 16:22
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
csak akkor tetszik, ha az illető tudja mit jelentenek azok a szavak, amiket használ, mert ellenkező esetben ez csak felvágás
2013. jún. 16. 16:23
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez ismerős :)

Fejleszd mégjobban,pl. olvasással,de nem kell folyton használni,mert fennhélyázósnak fogsz tűnni.

2013. jún. 16. 16:23
 9/13 anonim válasza:
100%
Maradj olyan amilyen vagy, ne engedd, hogy más irányítson
2013. jún. 16. 16:31
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha jól adod elő ezzel simán tarolsz.
2013. jún. 16. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!