Van egy lány, akiért majd megőrülök. Mit csináljak? Hogyan hódítsam meg?
Már egy éve ismerem és nagyon jó beszélő viszonyban vagyunk.
Ő tudja hogy szerelmes vagyok belé. De ő ezt semmisnek kezeli.Nem téma nálunk.Szoktam neki bókolgatni és mondom nagyon jókat szoktunk beszélgetni.Majd most nyáron lesz 5 nap amikor ő és én lent leszünk a Balaton-on. Meg még 22 osztálytárs.Szoktam neki vicceket is mondani.Hogyan szedjem fel?
Én tényleg szerelemből.
Tulajdonságai:nem vagyok kigyurt állat van egy kis izmom
van egy kis felesleg a hasamon kb. 5 kg pluszba vagyok.
De nagyon jól vág az agyam meg kitűnő is lettem.
Ezek nem tudom hogy mennyire számítanak ezért kérném a segítségeteket.Előre is köszönöm!
Köszi!
Egyáltalán nem távolodott el,sőt ahol vagyok utánam jön a barátnőivel és odajönnek hozzám és beszélgetünk.
# 6-vagyok
Amikor a barátnôivel is beszélgetsz, akkor is éreztetsd azt, hogy te ôt szereted, és a többiek csak mellékesek, viszont ne bántsd meg ôket.:) Amúgy, hány éves vagy ? :)
Amit fontosnak tartok egy fiúban az az, hogy legyen humoros, nézzen ki jól, és lepjen meg, amikor tud.Biztos örülne a csaj ha elvinnéd kirándulni valahova pár napra.Ha kettesbe vagytok több alkalmad van hogy közelebb ismerd meg.Én lány vagyok, és a pasimat elviszem nyaralni, meg a Balatonon is leszünk..szóval egész nyáron láthatom.Amikor megtudta h elviszem nyaralni nagyon megörült, és le merem fogadni hogy nem fog sose ott hagyni.Azért valljuk be, kevés csaj tenné ezt meg.
Egyszóval sok sikert és vidd el pár napra valahova, örülni fog neki, biztos! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!