Jenna1234567 kérdése:
Hogyan kell kitömni a feneket?
Figyelt kérdés
és ne olyan válaszokat kapjak,hogy hány éves vagyok,meg az a stb. hanem szépen kérem az igazi választ,hogy hogyan kell kitömni2013. jún. 15. 23:48
2/8 anonim válasza:
Fogsz két zoknit, összecsavarod, és berakod a nadrágodba a fenekedhez. A siker garantált lesz!
4/8 A kérdező kommentje:
Fogsz két zoknit, összecsavarod, és berakod a nadrágodba a fenekedhez. A siker garantált lesz!-Ok,de az gondolom,hogy félre csuszik, nem??:)
2013. jún. 15. 23:52
5/8 anonim válasza:
Hát,én meg tömöm neked...Amúgy meg,sport kell neki.
6/8 _Jessy_ válasza:
Spéci betéttel, ott azért nem lehet bármivel tömködni, mert félrecsúszik. Bár soha nem értettem ezt az eget rengető hülyeséget, hogy mellnagyobbítás zoknival, stb. de azért válaszoltam. Arra esetleg gondoltál, hogy mit érzel majd a fanyal arc láttán, ha összejön valami, és lekerül a nadrág?
7/8 anonim válasza:
kitömni nem lehet, vagy veszel fel több bugyit vagy vannak olyan alányúlós cuccok, amik megemelik, de ha nincs mit, akkor persze nem tudják megemelni sem
8/8 anonim válasza:
Ennek mi értelme??
Inkább izmot pakolj oda, majd az kigömbölyíti! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!