Tisztában vagyok vele, hogy nem vagyok gyönyörű, de muszáj ennyire éreztetni, hogy nem kellenék, hogy mások különbek tőlem?
Figyelt kérdés
Mostanában eléggé elegem lett, hogy minden barátnőmet a környezetemből szebbnek találnak, de ez még nem is lenne baj. A bántó az benne, hogy kihangsúlyozzák, hogy én mennyire nemérdeklem őket, mert ismerik a barátnőim.Aki segitene,hogy min változtassak,annak küldök képet2013. jún. 14. 16:21
31/51 anonim válasza:
nem konnyebb mar ide ledobni a kepet?)
35/51 anonim válasza:
igy legalabb sokan foglalkoznak vele, mikozbe a kepeit kunyeraljak.szanalmasok ezek a feltunoskodo onbizalom hianyos ribancok
36/51 A kérdező kommentje:
nemfeltűnősködök,még sosem irtam ide ki ilyet,és eddig az ismerelen emberektől kapott rosszindulatú megjegyzések miatt nem irtam ki,de tegnap egy számomra fontos ember nem kicsit sértett meg,ami eléggé rosszul esett.
2013. jún. 15. 15:22
37/51 anonim válasza:
Szerintem semmi gond nincs veled, ha nagyon változtatni akarsz magadon, akkor a hajadat fesd egyszínűre, a z arc-és szemszínedhez szerintem a barna illik, és az alkatodhoz egy picit kevésbé dús, inkább hosszú haj illene.
38/51 A kérdező kommentje:
köszönöm a véleményed :)
2013. jún. 15. 16:01
39/51 anonim válasza:
Nagyon csinos lány vagy! Tökéletes az alakod, és formásak a lábaid. Az arcod is szép. Azok a fiúk, akik észre sem vesznek vagy mind vakok vagy idióták. Esetleg az összes barátnőd híres toppmodell! Mert különbel el se tudom képzelni hogy nem vesznek észre. Az egyetlen dolog amin változtatnák a frizurád. Szerintem változtatni kellene rajta. Nem illik hozzád. És talán a ruhatárad is frissíthetnéd egy két sexi új darabbal. Ennyi! Remélem segítettem.
40/51 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :)
2013. jún. 15. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!